Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Steun KIKA voor elke verkochte waterontharder €20 naar KIKA

Steun KIKA en voor elke verkochte Amfa4000® antikalk systeem op Zondag 13 feb 2022 om 16:30 uur op RTL4, gaat 20 euro rechtstreeks naar RUN for KiKa Marathon! Kijk naar de speciale KiKa aflevering waarin ex millitair/marathonloper Dennis van der Stroom, de marathon loopt in Berlijn om geld in te zamelen voor KiKa. De herhaling is te zien op Zaterdag 19 feb 2022 om 12:00 uur op RTL4..

Deze special van ‘Nederland Ontdekt’ staat in het teken van het geld inzamelen voor Run for KiKa Marathons. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Samen met ondernemer Julio Rosier zal gastpresentator Mark Schadenberg de kijkers activeren om Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) te steunen. Het doel van de stichting is namelijk om het percentage te verhogen naar 95%.

Steun KIKA voor elke verkochte Amfa4000® antikalk systeem Zondag 24 januari 2021 20 euro naar RUN for KiKa Marathon! Kijk naar de speciale KiKa aflevering ex millitair/marathonloper Dennis van der Stroom in Nederland Ontdekt om 16:30 uur op RTL4.

Deze special van ‘Nederland Ontdekt’ staat in het teken van het geld inzamelen voor Run for KiKa Marathon . Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Samen met ondernemer Julio Rosier zal presentatrice Inge de Bruijn de kijkers activeren om Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) te steunen. Het doel van de stichting is namelijk om het percentage te verhogen naar 95%.

De hoofdsponsor is Amfa4000®. Van elke verkochte antikalk systeem tijdens de uitzending wordt 20,- euro aan Run for KiKa Marathon gedoneerd.

UPDATE: DE actie was een enorm succes!

We hebben maar liefst 22000 euro binnen gehaald voor de en hopen hiermee een grote stap gezet te hebben richting een kinder kankervrije wereld.

Deze special van Da’s Goed Geregeld staat in het teken van wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Samen met ondernemer Julio Rosier en acteur Ferdi Stofmeel zal presentator Kevin Brouwer de kijkers activeren om Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) te steunen. Het doel van de stichting is namelijk om het percentage te verhogen naar 95%.

De hoofdsponsor is Waterontharder.com. Van elke verkochte antikalk systeem tijdens de uitzending wordt 20 euro aan de stichting gedoneerd.

UPDATE: DE actie was een enorm succes!

We hebben maar liefst 13000 euro binnen gehaald voor de en hopen hiermee een grote stap gezet te hebben richting een kinder kankervrije wereld.

WATERONTHARDER.COM ACTIE

De uitzending op zondag 27 september om 11.00 uur staat in het teken van wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Ondernemer Julio Rosier van Waterontharder.com heeft de uitzending mede mogelijk gemaakt. Van elke verkochte antikalk systeem tijdens de uitzending wordt €20,- aan de stichting gedoneerd.

Nederlands