Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Kalkaanslag tegels

Is kalkaanslag op tegels te voorkomen? Jazeker! Het is beter voor uw tegels en voegen wanneer kalk geen kans krijgt om zich op te bouwen tot een harde laag. Door uw badkamer, toiletruimte en keuken vrij te houden van kalk kan vuil zich moeilijker hechten, wat bijdraagt aan de hygiëne. Lees hier op welke wijze u uw tegels kalkvrij kunt houden.

Regelmatig schoonmaken

Door uw badkamer, keuken en toilet regelmatig schoon te maken voorkomt u dat kalk zich opbouwt. Dat betekent wel dat u al het tegelwerk wekelijks moet poetsen met schoonmaakmiddel. Het kost tijd en energie en schoonmaakmiddelen zijn ook niet goedkoop. Als u een grote badkamer heeft is dit een flinke klus!

Drooghouden

Kalkaanslag is het gevolg van kalkdeeltjes die zich aan de tegels hechten wanneer water opdroogt. Door de tegels droog te houden kunt u kalkaanslag voorkomen. Zorg ervoor dat er geen water achterblijft op de achterwandtegels in de keuken of op de badkamertegels. Door de douchewand af te nemen met een trekker blijven er geen waterdruppels achter. Eventueel kunt u de oppervlakken nadrogen met een zachte doek.

Kalkaanslag voorkomen met een antikalk systeem

Met een antikalk systeem voorkomt u dat kalk zich afzet op tegeloppervlakken en in voegen, waarmee hard schrobben met antikalkmiddelen verleden tijd wordt. Met de Amfa4000® onthardt u uw water tegen lage kosten en op een eenvoudige manier. Bespaar op schoonmaakmiddelen en besteed meer tijd aan dingen die u leuk vindt!

Advies over kalkaanslag

Neem voor al u vragen over het voorkomen van kalkaanslag op tegels contact op met de adviseurs van Waterontharder.com via service@waterontharder.com of kijk op onze pagina met veelgestelde vragen.

Nederlands