Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Kalkaanslag waterkoker

Kalkaanslag in de waterkoker is erg vervelend en zorgt voor kalkrestjes in je theewater. Maar kan je hier eigenlijk wel wat aan doen? In je waterkoker kan je kalkaanslag voorkomen met de volgende tips.

Waterkoker regelmatig schoonmaken

Wanneer kalk geen kans krijgt zich te hechten aan de binnenzijde blijft je waterkoker vrij van kalkaanslag. Door de waterkoker regelmatig schoon te maken voorkom je dat de kalk zich opbouwt. Hoe vaak je dit moet doen hangt af van de mate van gebruik van de waterkoker. Wanneer je hem vaak gebruikt, zal je hem ook vaker moeten reinigen.

Droog opbergen

Wanneer je de waterkoker maar zelden gebruikt, is het een goed idee om hem van binnen en buiten te drogen voor je hem wegzet. Op die manier blijft er geen laagje water in staan en is er ook geen kans op kalkaanslag.

Kalkaanslag in de waterkoker voorkomen

Schoonmaken werkt deels bij het voorkomen van kalkaanslag in de waterkoker. Met een antikalk systeem kan je ervoor zorgen dat er helemaal geen kalkdeeltjes in je waterkoker terechtkomen. De Amfa4000® zorgt ervoor dat er geen hard algoniet, wat u kent als kalksteen, meer vormt. Dit antikalk systeem haalt de mineralen calcium en magnesium niet uit het water maar verandert de kristalstructuur waardoor deze niet meer neerslaan. Dit is goed voor je waterleiding, energierekening én je theewater!

Advies over kalkaanslag

Neem voor al je vragen over het voorkomen van kalkaanslag in de waterkoker contact op met de adviseurs van Waterontharder.com via service@waterontharder.com of kijk op onze pagina met veelgestelde vragen.

Nederlands