Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Meest gestelde vragen over de Amfa4000

Kan de Amfa4000 in vochtige ruimtes geïnstalleerd worden?

De Amfa4000 is waterdicht en is gemaakt om in vochtige ruimtes te kunnen werken. Zelfs huizen waar water in de kruipruimte staat kan de Amfa4000 gewoon geïnstalleerd worden. Het kan geen kwaad als de Amfa4000 onder water komt te staan.

Hoelang heb ik garantie?

De Amfa4000® is gemaakt van materialen van hoge kwaliteit, dit betekent dat hij onder de meeste omstandigheden levenslang mee gaat en onderhoudsvrij is. Mocht er toch iets mis zijn met de Amfa4000, dan heb je ook nog 10 jaar lang garantie. Daarnaast geven wij 100 dagen een "niet goed, geld terug" garantie, zodat je zelf zonder risico de Amfa4000 kunt uitproberen.

Is de Amfa4000 voor mijn type waterleiding geschikt?

De Amfa4000 kan op elk type waterleiding en dus altijd geïnstalleerd worden. Zowel op pvc, koper, flexibele buis en (gegalvaniseerd) staal.

Hoe werkt de Amfa4000?

Met een enorme kracht van 1600 Gauss zorgen de magnetische velden ervoor dat Calcium en Magnesium niet kristalliseren tot een harde aanslag zoals normaal. De Amfa4000® haalt deze mineralen niet uit het water maar onderdrukt de negatieve effecten waardoor deze niet meer neerslaan. De kalk blijft dus in het water maar hecht niet meer op uw apparatuur en leidingen. Lees hier meer over de invloed van het aantal Gauss in waterontharders.

Kan ik gewoon een sterke magneet op de waterleiding zetten?

Er is veel onderzoek gedaan naar de juiste opstelling van de magneetvelden in de Amfa4000. Niet alleen de sterkte van de "waterontharder magneten", maar de juiste hoek en standen van de magneten bepalen de effectiviteit van de waterontkalker. Met een enorme kracht van 1600 Gauss zorgen de magnetische velden ervoor dat Calcium en Magnesium niet kristalliseren. Hierdoor ontstaat een krachtig en klein antikalksysteem die in kleine ruimtes kan worden gemonteerd zonder moeilijke ingrepen aan de buizen.

Installatie Amfa4000: Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Door de geringe afmetingen volstaat een vrije ruimte van slechts 8cm over de lengte van de buis om de Amfa4000 te monteren. Vaak zit de waterleiding dicht tegen de muur. Geen probleem! Dit hebben wij opgelost met slimme technologie. Tussen de buis en de muur heb je nog geen 5mm ruimte nodig

Wat zijn de jaarlijks terug komende kosten?

Geen! De Amfa4000 is een eenmalige investering. Je zit dus niet aan een duur onderhouds contract vast. Je verdient de Amfa4000 snel weer terug. en geniet zorgeloos van heerlijk water

Zie ik meteen resultaat?

Bestaande kalk in de waterleidingen lost op dankzij de Amfa4000. Daarom duurt het even voordat je optimaal resultaat ziet. Hoe lang dit duurt, wordt mede bepaald door de waterhardheid en hoe oud de waterleidingen zijn. Wij hanteren daarom altijd als richtlijn dat je na een aantal weken zeker resultaat gaat zien, maar dat deze optimaal is na 6 weken.

Tot welke diameter waterleiding is de Amfa4000 geschikt?

Een diameter van 12mm tot 42mm. De Amfa4000 is dus geschikt voor elk type leidingdiameter in huis.

Mag ik de Amfa4000 verticaal installeren?

Geen probleem de Amfa4000 kan zowel verticaal als horizontaal geïnstalleerd worden.

De Amfa4000 wordt om de waterleiding gemonteerd. Waar blijft de kalk?

Met een enorme kracht van 1600 Gauss zorgen de magnetische velden ervoor dat Calcium en Magnesium niet kristalliseren. De Amfa4000® haalt deze mineralen niet uit het water maar onderdrukt de negatieve effecten waardoor deze niet meer neerslaan. De kalk blijft dus opgelost in het water. Echter hecht deze niet meer aan de waterleiding en apparatuur waardoor je dus geen last van kalkaanslag meer hebt.

Wat wordt de waterhardheid na installatie van de Amfa4000?

De waterhardheid blijft gelijk. De kalk wordt niet uit het water gehaald. De Amfa4000 zorgt dat de kalk niet meer neerslaat. Het resultaat is geen vervelende kalkaanslag meer. Bescherming van je apparatuur en een flinke jaarlijkse besparing op kosten als gevolg van kalkschade.

Hoe vaak moet ik onderhoud plegen?

Niet! De Amfa4000 is onderhoudsvrij. Geen gedoe en tillen met zouten

Nederlands