Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Kalkaanslag badkamer

Kalkaanslag in de badkamer is erg vervelend. Kalkdeeltjes die neerslaan op de tegels, het bad, de wasbak en de kraan geven een lelijke witte waas en het is ook nog eens slecht voor het materiaal. In de badkamer kan je kalkaanslag voorkomen, wat veel tijd en geld scheelt. Wanneer kalk geen kans krijgt om zich te hechten aan oppervlakken, blijft je badkamer vrij van kalkaanslag.

Regelmatig schoonmaken

Door de badkamer regelmatig schoon te maken voorkom je dat de kalk zich opbouwt. Dit betekent wel dat je al het tegelwerk, de kranen en de wasbakken regelmatig met schoonmaakmiddel moet poetsen. Dit kost veel tijd en geld. Wekelijks ben je er zeker een uur mee bezig en daarbij gebruik je veel schoonmaakmiddelen. Regelmatig schoonmaken is bovendien geen oplossing tegen kalkaanslag op plaatsen waar je niet bij kan, zoals de binnenzijde van douchekoppen.

Drooghouden

Kalkaanslag ontstaat wanneer water opdroogt en de kalkresten zich hechten aan het oppervlak. Door de badkamer droog te houden voorkom je dus kalkaanslag. Zorg ervoor dat water in de badkamer niet achterblijft op oppervlakken. Door na het gebruiken van de kraan de wasbak af te nemen met een doekje en het bad na te drogen met een handdoek zorg je dat kalk geen kans krijgt.

Kalkaanslag in je badkamer voorkomen met een antikalk systeem

Schoonmaken en drooghouden werkt deels bij het voorkomen van kalkaanslag in je badkamer. Wanneer het gaat om verwarmingselementen en de binnenkant van de waterleiding ontkom je niet aan kalkaanslag. Met een Amfa4000® antikalk systeem zorg je ervoor dat kalkdeeltjes niet neerslaan. Met ons antikalk systeem kun je de vorming van kalkaanslag op je apparaten eenvoudig veminderen. Door de besparing op schoonmaakmiddelen en energiekosten verdien je je investering al gauw terug!

Advies over kalkaanslag

Neem voor al je vragen over het voorkomen van kalkaanslag contact op met de adviseurs van Waterontharder.com via service@waterontharder.com of kijk op onze pagina met veel gestelde vragen.

Nederlands