Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Kalkaanslag kraan

Kranen zijn bedoeld om water te laten stromen, wat precies de oorzaak is van kalkaanslag: waterdruppels die opdrogen en kalkdeeltjes achterlaten. Een lichte kalklaag is niet mooi en poetst u nog eenvoudig weg, maar is het niet beter om kalkaanslag op uw kranen volledig te voorkomen? Lees hier op welke manier u uw kranen kalkvrij kunt houden.

Kranen regelmatig schoonmaken

Poetsen, poetsen, poetsen. U voorkomt kalkopbouw door vaak schoon te maken. Hiervoor gebruikt u zeker wekelijks een schoonmaakmiddel dat kalkafzetting voorkomt.

Tussentijds afdrogen

Droog uw kranen na gebruik steeds af met een microvezeldoek. Zo blijven er geen druppels achter en blijven uw kranen glimmen. Denk ook zeker aan de basis van de kraan: de plek waar water vaak blijft liggen is op de wasbak. Bij douchekranen is het verstandig om ook de douchestang en de doucheslang af te drogen. Wanneer deze verchroomd zijn, is kalkaanslag namelijk direct te zien.

Kalkaanslag voorkomen met een antikalk systeem

Wat een werk hè, zo’n glimmende kraan? Dat kan ook makkelijker: met het Amfa4000® antikalk systeem. Deze antikalk systeem behandelt het water zo, dat kalk in het water blijft en niet aan kranen, tegels of glazen plakt. Schoonmaken wordt makkelijker en drooghouden is niet meer nodig. Onthard uw water tegen lage kosten en op een eenvoudige manier met de Amfa4000®. Kalkvrije kranen zijn een koud kunstje!

Advies over kalkaanslag

Neem voor al u vragen over het voorkomen van kalkaanslag op kranen contact op met de adviseurs van Waterontharder.com via service@waterontharder.com of kijk op onze pagina met veelgestelde vragen.

Nederlands