Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Kalkaanslag glazen

Een vaatwasmachine is ontzettend handig en zorgt voor een schone vaat zonder al te veel gedoe. Maar die witte waas op uw glazen, kan dat niet anders? Jazeker! Kalkaanslag is een vervelende spelbreker die van uw vaatwasser een onbetrouwbare huishoudelijke hulp maakt. Het internet staat dan ook vol met tips om de kalkaanslag van uw glazen te verwijderen. Dit is echter alleen maar meer werk voor glazen die al schoon zijn! Het is dus zaak om kalkaanslag te voorkomen, maar hoe doet u dat?

Vaatwasserzout

Zout in de vaatwasmachine zorgt ervoor dat er geen witte waas op glazen achterblijft. Zout is namelijk een middel dat kalk uit het spoelwater haalt. U kunt hiervoor geen regulier keukenzout gebruiken, maar dient een speciaal regeneratiezout voor vaatwasmachines aan te schaffen dat in een speciaal reservoir gedoseerd moet worden. Dit reservoir zit meestal helemaal onder in de machine. Ook moet u regelmatig controleren of het zout bijgevuld moet worden. Waterfilters uit het duurdere segment gebruiken ook zout om kalk uit het water te onttrekken. Hiermee halen ze echter ook belangrijke mineralen uit het water.

Alles-in-één vaatwastabletten

Met vaatwastabletten die zowel glansspoelmiddel als zout bevatten, is het niet nodig om deze middelen apart aan de vaatwasser toe te voegen. Deze tabletten zijn niet goedkoop, maar zorgen wel voor kalkvrije glazen.

Kalkaanslag voorkomen met een antikalk systeem

Met een Amfa4000® antikalk systeem is het niet meer nodig om zout toe te voegen aan uw vaatwasser of om dure vaatwastabletten te kopen. Wanneer u uw water onthardt met de Amfa4000®, is die witte waas verleden tijd op een eenvoudige en duurzame manier. Met een eenmalige investering zorgt u ervoor dat u geen prijzig regeneratiezout hoeft aan te schaffen. Wat nog beter is: uw vaatwasmachine blijft kalkvrij en gaat langer mee! Kies voor onze antikalk systeem en maak uw vaatwasmachine weer nuttig. Geen witte wazen, maar glimmende glazen.

Advies over kalkaanslag

Neem voor al u vragen over het voorkomen van kalkaanslag op glazen contact op met de adviseurs van Waterontharder.com via service@waterontharder.com of kijk op onze pagina met veelgestelde vragen.

Nederlands