Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
 • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Inruilactie

Ze lijken tegenwoordig wel als paddenstoelen uit de grond te komen. We hebben het hier over partijen die goedkope magneetjes uit China aanbieden onder het mom van een antikalk systeem of waterontharder magneet. Goedkoop blijkt echter vaak duurkoop te zijn en dat gaat ook zeker op voor deze imitatiemagneten. Ons advies: trap er niet in, want de magneetjes doen weinig tot niks met uw water.

De hoeveelheid Tesla of Gauss is niet leidend

Het valt ons op dat veel van deze imitatiemagneten uitsluitend pronken met hun magnetische veldsterkte (gemeten in Tesla of Gauss). Dit is echter een misvatting: de werking van een volwaardig antikalk systeem is namelijk van veel meer factoren afhankelijk.

Magiko 5000 en Aquamag 7000

Als voorbeeld nemen we even de Magiko 5000 en de Aquamag 7000. Dit zijn twee Chinese imitatiemagneten die zichzelf als beste bestempelen, puur vanwege de waarde in Tesla of Gauss. Als kenner kunnen wij volmondig zeggen dat dit veel te kort door de bocht is en zelfs dicht bij oplichting in de buurt komt. Is het u trouwens opgevallen dat zowel de Magiko als de Aquamag een duizendtal achter de productnaam heeft staan? Zelfs de titel van onze Amfa4000® hebben ze deels geïmiteerd. Op het gebied van ontkalking zullen deze namaakmagneten echter nooit in de buurt komen van de capaciteit van onze Amfa4000®.

Goedkoop is duurkoop

De imitatiemagneten die u bij verschillende aanbieders op het internet aantreft, komen voor in verschillende kleuren en formaten. Wat de meeste magneten met elkaar gemeen hebben, is dat ze voor extreem lage bedragen uit China worden geïmporteerd (AliExpress, Alibaba). Soms zelfs voor nog geen 10 dollar per stuk. Als specialist op het gebied van waterontharding durven we met zekerheid te zeggen dat een product in deze prijsklasse met geen mogelijkheid kan doen wat het belooft.

Ruil uw imitatiemagneet in

Heeft u in het verleden toch een van deze imitatiemagneten aangeschaft en wilt u nu overstappen op de koning onder de antikalk systemen? Wij van waterontharder.com geloven heilig in ons product: de Amfa4000®. Om deze reden willen we u extra korting geven als u uw huidige “waterontharder magneet” bij ons inlevert.

Welke magneten kan ik allemaal inruilen?

Voor het gemak maken we bij de inruilactie onderscheid tussen kleine imitatiemagneten en grote imitatiemagneten. De prijzen van de verschillende producten zijn namelijk vaak gebaseerd op het formaat, vandaar dat we u op basis hiervan enigszins tegemoet willen komen met het geboden retourbedrag.

Kleine imitatiemagneten: € 7,50 retour

Heeft u een kleine uitvoering van een imitatie waterontharder magneet? Dan krijgt u van ons € 7,50 retour na de aanschaf van de Amfa4000®. Enkele voorbeelden van de kleine magneten zijn:

 • TX1000
 • Flux 4000
 • Flux 1000 PRO
 • Caspias


Grote imitatiemagneten: € 15,- retour

Heeft u een grote uitvoering van een imitatie waterontharder magneet? Dan krijgt u van ons € 15,- retour na de aanschaf van de Amfa4000®. Enkele voorbeelden van de grote magneten zijn:

 • Magiko 5000
 • Aquamag 7000
 • Alpenwater PRO
 • Flux 2000
 • SAFIOHoe u kunt meeprofiteren van de inruilactie

Meeprofiteren van onze inruilactie is ontzettend simpel. U hoeft alleen maar de onderstaande stappen te doorlopen:

Bestel de Amfa4000® in onze webshop. Bestelt u voor 23:59 uur? Dan bezorgen we hem al de volgende dag gratis bij u thuis.

Stuur de magneet die u wenst in te ruilen op naar het volgende retouradres:

Monta Molenaarsgraaf BV
T.a.v. retouren waterontharder.com
Polderweg Oost 19
2973 AN Molenaarsgraaf

Geef hierbij duidelijk aan dat het gaat om de inruilactie en voeg de bestelgegevens van de Amfa4000® bij, zodat we het pakket aan uw bestelling kunnen koppelen.

Stuur vervolgens een mail naar info@waterontharder.com en we maken de terugbetaling voor u in orde.

Neem contact op

Heeft u vragen over de inruilactie of wilt u meer te weten komen over de Amfa4000®? Neem dan contact op via info@waterontharder.com. Onze specialisten zijn u graag van dienst!

Nederlands