Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Kalkaanslag wc

Kalkaanslag in de wc is erg vervelend. Kalkdeeltjes slaan neer in de wc-pot, waardoor vuil zich sneller hecht: dit is onhygiënisch en schadelijk voor het porselein! In de wc kan je kalkaanslag voorkomen met de volgende tips.

Wc regelmatig schoonmaken

Door de wc regelmatig schoon te maken, voorkom je dat de kalk zich opbouwt. Wanneer kalk geen kans krijgt om zich te hechten aan oppervlakken, blijft je wc vrij van kalkaanslag. Dit betekent wel dat je regelmatig moet schrobben met schoonmaakmiddelen, ook op moeilijk bereikbare plaatsen zoals onder de rand.

Kalkaanslag in de wc voorkomen

Schoonmaken werkt deels om kalkaanslag in de wc te voorkomen, maar meestal ontkom je er niet aan. Het Amfa4000® antikalk systeem zorgt dat er een stuk minder kalkkristallen vormen op je wc-pot, door de sterke magnetische werking. Door de besparing op schoonmaakmiddelen en energiekosten kun je je investering binnen een jaar terugverdienen!*

Advies over kalkaanslag in de wc

Neem voor al je vragen over het voorkomen van kalkaanslag in de wc contact op met de adviseurs van Waterontharder.com via service@waterontharder.com of kijk op onze pagina met veelgestelde vragen.
*de terugverdienperiode hangt uiteraard af van uw huidige jaarlijkse uitgaven aan schoonmaakmiddelen, vervangende apparaten en energiekosten.

Nederlands