Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Betaalmogelijkheden

Bepaal zelf hoe je betaalt

Zoveel manieren om te betalen. En dat allemaal op een veilige manier. Hierdoor weet je zeker dat jouw gegevens beschermd zijn. Onze SSL verbinding zorgt ervoor dat jouw betalingsgegevens altijd veilig zijn, zelfs als je een bestelling via een WiFi netwerk in de trein plaatst. Super fijn!

iDeal

iDEAL is de bekendste betaalmethode. Iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer kan de Amfa4000 betalen via iDEAL. Via deze betaalmethode kunt u de betaling veilig en snel afhandelen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving.

Maestro

Betaal veilig in uw vertrouwde internetbetaalomgeving en maak het geld snel en eenvoudig over. Betalen kan met elke bankkaart met het Maestro-logo.

in3

Met in3 is het mogelijk uw aankopen gespreid in 3 termijnen en binnen 60 dagen te betalen. Zonder rente of lening en BKR registratie. De eerste betaling doet u direct in de webshop, binnen 30 dagen doet u de tweede betaling en binnen 60 dagen voldoet u de derde betaling.

Mastercard

Mastercard is net als Visa en American Express een creditcard. Met een Mastercard kaart rekent u uw aankopen over de hele wereld veilig af.

Visa

Visa is net als American Express een creditcard. Met een Visa kaart rekent u uw aankopen over de hele wereld veilig af. Zo heeft u bescherming tegen frauduleuze aankopen als uw kaart bijvoorbeeld gestolen is en u heeft een retourgarantie.

American Express

Betaalt u uw aankopen met uw American Express creditcard? Dan zal de kaart pas twee dagen na verzending van uw order belast worden. Wanneer niet alle items dezelfde dag verzonden worden, zal de kaart gespreid belast worden.

Bancontact / Mistercash

Met Bankcontact / Mister Cash betaalt u, net als met iDEAL, veilig via uw vertrouwde internet betaalomgeving en maakt het geld direct over. Controleer uw bankkaart op het logo van Bancontact / Mister Cash om zeker te weten dat uw bank deze betalingswijze ondersteunt.

Paypal

Met PayPal betaalt u uw aankopen veilig in zowel het binnen- als buitenland. Door met PayPal te betalen profiteert u van de Kopersbescherming. Hiermee zijn uw aankopen verzekerd tijdens de verzending. Wordt het artikel niet bezorgd? Dan ontvangt u van PayPal het volledige aankoopbedrag terug.

Nederlands