Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Voorkom kalkaanslag met de Amfa4000

Wilt u van uw kalkaanslag af? Bekijk snel de mogelijkheden van 24Man om kalkaanslag te voorkomen. De beste oplossing tegen kalkaanslag in namelijk de Amfa4000® antikalk systeem. Door de uitgebalanceerde en effectiefste magneet ontstaat er geen hard algoniet, wat u kent als kalksteen, meer. Soms vormt er wat calciet, dit zijn veel zachtere en nauwelijks hechtende deeltjes. Dat maakt een enorm verschil voor het schoonmaken én de smaak van het water en hoe uw huid en haar aanvoelt na het douchen.

Lees snel verder om alles te lezen over deze oplossing tegen kalkaanslag. Of bestel de Amfa4000® in onze webshop.

De voordelen van de Amfa4000®

De Amfa4000® tegen kalkaanslag heeft vele voordelen. De antikalk systeem beschermt uw apparatuur. Na het aanschaffen van dit antikalk systeem heeft u nooit meer last van bijvoorbeeld gaatjes in de rotor van uw vaatwasser. Daarnaast wordt de smaak van uw leidingwater ook verbeterd. Het voel zachter aan in de mond en heeft geen bijsmaak. Daarnaast:

De Amfa4000® om de waterleiding geïnstalleerd , waterontharder alternatief, antikalksysteem om de waterleiding
  • Is de antikalk systeem onderhoudsvrij;
  • Bespaart het u circa €1000 per huishouden per jaar;
  • Is de Amfa4000® milieuvriendelijk;
  • Bezit het geen filters en/of chemische toevoegingen.

Waarom u voor de Amfa4000® kiest

Wij zorgen er voor dat het mysterie van kalkaanslag bij u thuis wordt opgelost. Door de Amfa4000® heeft u nooit meer last van kalkaanslag. De montage is eenvoudig. Ons Amfa4000® antikalk systeem
 is voor elk huis geschikt. Bent u van plan te gaan verhuizen? Dat is geen probleem. Hij is gemakkelijk te verhuizen. 24Man denkt altijd aan het milieu. Daarnaast is 24Man goed voor uw portemonnee. De prijs is duidelijk en er komen geen extra kosten bij. Wij zorgen ervoor dat u in de toekomst veel geld bespaard. Wij staan altijd voor u klaar.

Bestel snel en gemakkelijk in onze webshop

Wilt u voor altijd af van uw kalkaanslag? Twijfel niet en bestel snel het Amfa4000® antikalk systeem. Wanneer u de het voor 23.59 uur bestelt, ontvangt u de bestellingen morgen op iedere locatie in Nederland. De kosten voor het verzenden krijgt u van ons cadeau. Bent u niet tevreden over ons product? U ontvangt een 100 dagen niet goed geld terug garantie. Wanneer u het product wilt retourneren, betaalt u geen verzendkosten. Daarnaast ontvangt u bij het Amfa-systeem altijd een 10-jarige fabrieksgarantie. Heeft u vragen over 24Man, over het Amfa4000® antikalk systeem of over de werkwijze. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dat kan elk moment van de dag via de mail. 24Man, tegen al uw kalkaanslag.

Nederlands