Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waar is een alternatief voor een waterontharder te koop?

Online kunt u zeer veel antikalk systemen vinden van veel verschillende aanbieders. Maar waterontharders kennen ook veel nadelen:

  1. Waterontharders zijn relatief duur
  2. Ze vergen onderhoud
  3. Er zijn kosten aan onderhoud en zout dat toegevoegd moet worden
  4. En er is veel ruimte nodig voor de installatie.

Het alternatief:

Onze krachtige antikalksysteem, de Amfa4000®, is ideaal voor uw huishouden en kost een fractie van de prijs!

  • Binnen 5 minuten te installeren
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • Geschikt voor het hele huis
  • Geen service- en onderhoudskosten

U bestelt onze antikalk systeem voor slechts € 169,- en koopt u hem vandaag voor middernacht, dan heeft u het apparaat morgen al in huis!

 

Wanneer kan ik het apparaat verwachten?

Bij Waterontharder.com heeft u uw bestelling de volgende werkdag binnen, mits u voor 23:59 uur bestelt! Dát noemen we nog eens fantastische service. Zo kunt u de volgende dag al beginnen met besparen.

Het plaatsen van de AMFA4000® 

Het plaatsen van de Amfa4000® is heel makkelijk. U neemt het kleine apparaat en bevestigt het met een tiewrap op uw waterleiding bij de watermeter. De dikte van de leiding, evenals het materiaal, maakt geen verschil voor de werking van de antikalk systeem. Bekijk onderstaande video voor een beschrijving van de Amfa4000®.Vanaf de 2e minuut legt Julio de installatie van het apparaat uit.

Wanneer merk ik resultaat?

Aan de smaak van het water merkt u direct verschil! Aan uw huishoudelijke apparaten merkt u resultaat na ongeveer 5 weken. Het moment dat u onze Amfa4000® plaatst, vernietigt hij eerst alle bestaande kalkaanslag in uw leidingen. Dit doet het apparaat met behulp van een uitgebalanceerd magnetisch veld dat er geen hard algoniet, wat u kent als kalksteen, meer vormt. Het Amfa4000® antikalk systeem haalt de mineralen calcium en magnesium niet uit het water maar verandert de kristalstructuur waardoor deze niet meer neerslaan. Na 5 weken merkt u dat uw apparaten weer optimaal werken!

Waterontharder.com voor de laagste prijs

Elders is de prijs van waterontharders honderden euro’s. Bij Waterontharder.com heeft u al een antikalk systeem voor slechts € 169,- inclusief btw. Onze Amfa4000® is geschikt voor alle huishoudens en zorgt voor een besparing van wel 85%! Ook is het type leiding en de diameter daarvan voor ons antikalk systeem niet belangrijk. Hij past op werkelijk elke leiding.

Nederlands