Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterontharder prijs

De prijs van een waterontharder kan variëren tussen de €500 en €4000. Er zijn veel verschillende soorten waterontharders beschikbaar, dus het is belangrijk om te bepalen welke het beste bij u past. Wij kunnen u hierbij helpen en meer informatie geven over de opties die beschikbaar zijn.

Wat kost een waterontharder?

Er zijn verschillende soorten waterontharders met verschillende prijzen, dit kan variëren €100 en €3000. De kosten van een waterontharder zijn afhankelijk van de soort uitvoering die u kiest.

De gemiddelde prijs van een waterontharder inclusief installatie is €1.700. Dit is een waterontharder op basis van zout die 100% kalkvrij water garanderen. Er zijn ook goedkopere waterontharders, deze systemen werken met een sterke magneet en kun je zelf installeren. Deze garanderen tot 95% kalkvrij water en kosten tussen de €200 en €600. Wij bieden beide uitvoeringen aan, zo kunt u op basis van uw behoefte de juiste keuze maken. 

Prijs van waterontharder Amfa8000

De waterontharder die wij aanbieden heet de Amfa8000 Max. Dit systeem levert uitstekende prestaties, met 100% zacht water dankzij de twee tanks en een compact design dat in kleine ruimtes geplaatst kan worden. De prijs van deze waterontharder is nu afgeprijsd van €1.999,00 naar €1.199,00. Bekijk de Amfa8000 Max en lees meer over de werking van onze zout waterontharder.

Prijs van antikalk-magneet Amfa4000

Het andere product dat wij verkopen om kalk tegen te gaan is de Amfa4000®. Dit is een anti-kalksysteem dat om de leidingen wordt geplaatst. Het voorkomt ophoping en vastzetting van kalk. De Amfa4000® is geschikt voor elk huis, of het nu een vrijstaande woning, een schakelwoning, een flat, appartement, een woonark of zelfs een boot is. De prijs van de Amfa4000® is een eenmalige prijs van €159.  

Kosten waterontharder installeren 

De prijs voor het installeren van waterontharders kan variëren. Waterontharders zijn over het algemeen grote installaties en moeten daarom in de meeste gevallen door een professional worden geïnstalleerd. De antikalk magneet is echter eenvoudig zelf te installeren. Dit kan op waterleidingen tot 50 mm worden geïnstalleerd en op alle soorten materiaal en type waterleidingen. De antikalk magneet kan zowel verticaal als horizontaal worden geïnstalleerd, wij adviseren u deze dichtbij de watermeter te plaatsen. De antikalk magneet is geheel onderhoudsvrij, dus u hoeft er niet meer naar om te kijken.

 

Onze zout waterontharder is een onderhoudsvriendelijke oplossing voor gezinnen en huishoudens met 1 tot 6 personen en tot twee badkamers. Dit systeem heeft een dubbele tank, waardoor u 24 uur per dag, 7 dagen per week, 100% zacht water heeft.

Service- en onderhoudskosten voor waterontharders

Service kosten en onderhoudskosten kunnen variëren afhankelijk van het type waterontharder dat u aanschaft. Wij kunnen de Amfa8000 Max komen installeren, hiervoor rekenen wij extra servicekosten. Daarnaast zal het onthardingszout periodiek aangevuld dienen te worden, dit brengt onderhoudskosten met zich mee. Het is belangrijk om deze kosten in overweging te nemen bij het kiezen van een waterontharder, om te zorgen dat u een apparaat kiest dat binnen uw budget past. Onze Amfa4000® werkt op basis van een krachtige magneet, die u gemakkelijk zelf kunt installeren. Hiervoor hoef je geen rekening te houden met extra service- of onderhoudskosten.

Wat kost zout voor waterontharder

Onze Amfa8000 Max is een waterontharder op basis van zout, voor een optimale werking dient het zout periodiek aangevuld te worden. Het apparaat beschikt over een zoutreservoir dat gevuld kan worden met 2 x 4 kg zoutblokken of 7 kg zouttabletten. Het is belangrijk om te weten dat alleen zuiver zout gebruikt moet worden en geen keukenzout, aangezien dit niet zuiver genoeg is. De voorraad aan zout kan gemakkelijk zelf bijgevuld worden zonder dat er een monteur nodig is. De kosten van zout voor de waterontharder liggen gemiddeld tussen 15 à 25 euro voor een zak van 25 kg.

Welke waterontharder kopen?

Wilt u een waterontharder kopen, maar twijfelt u nog welk type past bij uw behoefte? Vergelijk hier onze producten. Neem gerust contact met ons op voor advies of vragen.
Nederlands