Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterontharder kopen

Ziet u uw energierekening ook telkens stijgen en wilt u hier een snelle en goedkope oplossing voor? Dan is een waterontharder kopen een uitstekend idee. De Amfa systemen verwijderen en voorkomen kalk. Door hard water ontstaat kalkaanslag, dit kan zorgen voor een toename van wel 70% op uw energierekening. Onze oplossingen tegen kalkaanslag zijn gemakkelijk te installeren in bijna elke woning.

Onze modellen

Voor ieder huishouden een passende waterontkalker

Amfa4000® Classic
antikalksysteem€149 - €119

Tot 80% minder kalkaanslag

Al meer dan 25 jaar bewezen.

Voor een gemiddeld huishouden

10 jaar garantie

Bestel de Amfa4000® classic

NIEUW: Amfa5000® Pro
antikalksysteem

€199 - €149

Tot 95% ontkalking

De nieuwste technologie en innovaties.

Afgestemd op Middelgrote en Grote Huishoudens

Bespaar tot wel €500,- per jaar op uw energierekening

Bestel de Amfa5000® ProNIEUW: Amfa5000® Xl
antikalksysteem

€249 - €199

Tot 98% ontkalking

Maximale Capaciteit

Geavanceerde Materialen voor Intensief Gebruik

Grote Huishoudens

Bestel de Amfa5000® XL

Amfa8000® Pro
waterontharder

€1999 - €1399

100% ontkalking

Ontkalking middels onthardingszout

Kalkaanslag is geheel verleden tijd

Bespaar tot wel €1000,- per jaar op uw energierekening

Installatie door monteur of door uzelf

99,9% tevreden klanten

5 jaar garantie

Bestel de Amfa8000®
Wat is een waterontharder?

Waterontharders zijn systemen voor in huis om de waterhardheid van leidingwater te verlagen. Dit is de oplossing tegen kalkaanslag. Een waterontharder verlaagt namelijk de concentratie calcium- en magnesiumionen in het water, waardoor de dh lager wordt. Minder kalkaanslag resulteert in een lagere energierekening en huishoudelijke apparaten gaan langer mee, denk aan uw koffiezetapparaat of wasmachine. Er zijn twee soorten antikalk systemen; een waterontharder op zout en een antikalk magneet ook wel waterontharder alternatief genoemd. Wij leggen de verschillen voor u uit.

Het verschil tussen een waterontharder en antikalk magneet

Om te beginnen met de zout waterontharder, dit is een uitstekende oplossing tegen kalkaanslag. De hardheid van het water wordt bepaald door calcium- en magnesiumionen. Een zout waterontharder verwijdert de calcium- en magnesiumionen in het water, waardoor de dh lager wordt en het water minder hard wordt. Een andere oplossing tegen kalkaanslag is de antikalk magneet. De antikalk magneet maakt gebruik van een vooruitstrevende techniek die een sterk magnetisch veld in een compacte behuizing realiseert. Hierdoor ontstaat er een krachtig apparaat dat in kleine ruimtes kan worden gemonteerd zonder ingrepen aan de waterleiding. De antikalk magneet zorgt dat de stoffen die kalk veroorzaken opgelost blijven in het water en niet meer hechten aan uw apparatuur. Kalk is gezond om binnen te krijgen en het is niet perse nodig om dit uit het water te halen.

Voordelen waterontharder

Kalkvrij water heeft verschillende voordelen. Een waterontharder draagt bij aan deze voordelen, omdat dit kalk uit uw water haalt.

Beter voor uw lichaam

Zo is een waterontharder bijvoorbeeld goed voor uw huid. Door het ontharden, oftewel ontkalken, van water heeft u voelbaar zachter water wat prettiger en beter is voor uw huid en haar. Door zacht water hoeft u namelijk minder zeep en shampoo te gebruiken, waardoor uw huid minder uitdroogt. 

Langere levensduur huishoudelijke apparatuur 

Daarnaast gaan uw apparaten langer mee en hoeft u geen agressieve, chemische schoonmaakmiddelen te gebruiken tegen kalkaanslag. Apparaten zoals uw espressomachine, de waterkoker, een vaatwasser en wasmachine blijven kalkvrij. Zacht water zorgt voor een betere werking en het verlengt de levensduur van de apparatuur in huis.

Zachtere kleding en beddengoed

Met zacht water blijft de kleur van kleding langer mooi en slijt minder snel. Er is veel minder wasmiddel nodig en hoeft niet meer op hoge temperaturen te wassen. Ook het gebruik van zeep, shampoo en vaatwaspoeder kunt u halveren. En antikalkmiddelen? Die zijn verleden tijd!

Welke waterontharder kopen?

Wij verkopen zowel een antikalk magneet als een waterontharder op zout. 

Amfa systemen  - Antikalk magneet

Eenvoudig en snel een antikalk magneet kopen? U heeft de Amfa4000®  classic al voor € 119,- in huis, En de nieuwe Amfa5000 voor €149.waarmee u direct bespaart op uw energie- en schoonmaakkosten! Voorkom kalkaanslag met het slimme systeem dat u zelf binnen 5 minuten installeert en geniet van uw douchekop, vaatwasser, wasmachine en cv-ketel zonder kalkaanslag.Ons systeem onderscheid zich ten opzichte van andere merken door de jarenlange research. De op de juiste manier uitgebalanceerde opstelling van de magneten ten opzichte van elkaar en de combinatie met een krachtig en uitgebalanceerd systeem. Met een enorme kracht zorgen de velden ervoor dat calcium en magnesium niet kristalliseren. De Amfa sytemen® halen deze mineralen niet uit het water maar onderdrukt de negatieve effecten waardoor deze niet meer neerslaan. De kalk blijft dus in het water maar hecht niet meer op uw apparatuur en leidingen.

Amfa8000® Max - Waterontharder op zout

De Amfa8000® Max is een compacte waterontharder die uitstekende prestaties levert voor € 1.199,- . Dankzij het design kan de waterontharder ook in kleinere ruimtes in huis worden geplaatst. Zo is deze waterontharder bijvoorbeeld te plaatsen in de meterkast, de meterput of in uw kruipruimte . Deze waterontharder is een onderhoudsvriendelijke waterontharder die zich perfect leent voor middelgrote tot grote woonhuizen. Denk hierbij aan gezinnen en (middel)grote huishoudens van 1 tot 6 personen met één of twee badkamers. Dankzij de dubbele tank zorgt de Amfa8000® Max voor zacht water in het hele huis, 24 uur per dag. Naast zijn compacte design staat deze waterontharder garant voor sublieme prestaties: de waterontharder zorgt ervoor dat u de hele dag door voorzien bent van 100% zacht water.

Bespaar geld met een waterontharder

Een waterontharder kan u veel tijd en geld schelen. Met een waterontharder is zelfs een besparing van honderden euro’s per jaar mogelijk, maar hoe kan dat eigenlijk? Door kalk in het leidingwater slijten elektrische apparaten sneller. Wasmachines, afwasmachines, koffiezetapparaten en waterkokers hebben allemaal te lijden onder een hoge waterhardheid. Kalkaanslag vormt ook een soort isolatielaag op de verwarmingselementen van uw apparatuur, bijvoorbeeld de cv-installatie, Quooker en wasmachine. Hierdoor hebben deze apparaten meer vermogen nodig om warm te worden, wat u terugziet op uw energierekening.

 Besparen met een waterontharder doet u zo:

  • Apparaten met verwarmingselementen werken optimaal zonder kalkaanslag en vragen geen extra energie om op te warmen.
  • Huishoudelijke apparaten hoeven minder snel vervangen te worden.
  • U gebruikt minder schoonmaakmiddelen en ontkalkingsmiddelen.
Nederlands