Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
 • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Copy of Een alternatief voor een waterontharder kopen?

Eenvoudig en snel een alternatief voor een waterontharder kopen? U heeft de Amfa4000® al voor € 169,- in huis, waarmee u direct bespaart op uw energie- en schoonmaakkosten! Voorkom kalkaanslag met het slimme systeem dat u zelf binnen 5 minuten installeert en geniet van uw douchekop, vaatwasser, wasmachine en cv-ketel zonder kalkaanslag. Koop de Amfa4000®; hét alternatief voor een waterontharder bij Waterontharder.com en profiteer van de volgende voordelen:
 • Gratis verzending
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • 100 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Heeft u een vraag over ons antikalk systeem? Neem gerust contact op. We staan u graag te woord.

Waarom een antikalk systeem kopen?

Voor al uw watersystemen is kalkaanslag funest. Voornamelijk door het verwarmen van water ontstaat kalksteen. Zonder dat het zichtbaar is zet het zich vast. Het duurt hierdoor langer voordat uw water wordt opgewarmd, wat hogere energiekosten met zich meebrengt. Met een antikalk systeem voorkomt u kalkaanslag, waardoor huishoudelijke apparatuur langer meegaat en waterleidingen niet verkalken. Last van kalkaanslag en wilt u dit zo snel en voordelig mogelijk oplossen? De Amfa4000® is een alternatief voor een waterontharder die ervoor zorgt dat de kalk niet meer hecht in uw leidingen en apparatuur. Hierdoor vermindert u de kalkaanslag en beschermt u uw apparatuur. Het kopen van een antikalk systeem zorgt ervoor dat onder andere uw koffiezetapparaat en waterkoker langer meegaan. Daarnaast bespaart u jaarlijks veel op de kosten, omdat uw leidingen weer goed werken!

De voordelen van een Amfa4000®

Het kopen van een antikalk systeem brengt vele voordelen met zich mee, die we graag voor u op een rijtje zetten:

 • Voorkomt kalkafzetting
 • Milieuvriendelijk
 • Onderhoudsvrij
 • Breekt geleidelijk bestaande kalk af
 • 10 jaar volledige fabrieksgarantie
 • Besparing van € 250 tot € 500 per huishouden per jaar mogelijk

Bespaar geld met een Amfa4000®

Een antikalk systeem kan u veel tijd en geld schelen. Met de Amfa4000® is zelfs een besparing van honderden euro’s per jaar mogelijk, maar hoe kan dat eigenlijk? Door kalk in het leidingwater slijten elektrische apparaten sneller. Wasmachines, afwasmachines, koffiezetapparaten en waterkokers hebben allemaal te lijden onder een hoge waterhardheid. Kalkaanslag vormt ook een soort isolatielaag op de verwarmingselementen van uw apparatuur, bijvoorbeeld de cv-installatie, Quooker en wasmachine. Hierdoor hebben deze apparaten meer vermogen nodig om warm te worden, wat u terugziet op uw energierekening.

Besparen met de Amfa4000®; hét alternatief voor een waterontharder doet u zo:

 • Apparaten met verwarmingselementen werken optimaal zonder kalkaanslag en vragen geen extra energie om op te warmen.
 • Huishoudelijke apparaten hoeven minder snel vervangen te worden.
 • U gebruikt minder schoonmaakmiddelen en ontkalkingsmiddelen.

Bestel uw antikalk systeem vandaag en u heeft hem morgen al in huis!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een antikalk systeem?

De Amfa4000® kost slechts € 169,- en bespaart u honderden euro’s per jaar. Wanneer u uw antikalk systeem vandaag bestelt, kunt u morgen al beginnen met besparen.

Hoeveel geld kan ik besparen met De AMFA4000®; hét alternatief voor een waterontharder?

Met de Amfa4000® is een besparing van € 250,- tot € 500,- per huishouden per jaar mogelijk.

Hoe werkt de Amfa4000®?

Het systeem maakt gebruik van een moderne en duurzame gadolinium-keramiek-techniek, waardoor een sterk veld in een compacte behuizing is gerealiseerd. Het Amfa4000® systeem is gemakkelijk binnen enkele minuten te installeren. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een recht stuk waterleiding van ongeveer 8 centimeter. Vervanging van dure filters is dankzij ons Amfa4000® systeem niet nodig.

Hoe hard is het water in mijn gemeente?

In al het Nederlandse leidingwater zitten kalkdeeltjes, maar de hardheid van het water verschilt per gemeente. Het landelijke gemiddelde is 8 °dH, wat een gemiddelde hardheid is. Met de AMFA4000®; hét alternatief voor een waterontkalker voorkomt u de neerslag van kalk in leidingen en op elektrische apparaten.

Nederlands