Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

De AMFA4000®; hét alternatief voor een waterontkalker

Een waterontkalker is een oplossing tegen kalkaanslag. Maar een waterontkalker kent ook veel nadelen:

  1. Een waterontkalker is relatief duur
  2. Het vergt onderhoud
  3. Er zijn kosten aan onderhoud en zout dat toegevoegd moet worden
  4. En er is ruimte nodig voor de installatie.

Het alternatief

Op zoek naar goed alternatief voor een waterontkalker om uw kalkaanslag te verwijderen? 24Man biedt u de perfecte oplossing tegen kalkaanslag. De AMFA4000®; hét alternatief voor een waterontkalker. De voordelen van de Amfa4000® zijn oneindig. Dit antikalk systeem voorkomt dat er kalkkristallen ontstaan. Dit doet zij zonder dat zij belangrijke bestanddelen uit het water worden gehaald die goed zijn voor ons lichaam. Lees snel verder voor de vele voordelen van de Amfa4000® of bestel hem in onze webshop. 24Man biedt u de beste manier om water te ontkalken.

Waarom kiest u voor de Amfa4000®?

Het aanschaffen van de Amfa4000® van 24Man is een investering in uw eigen portemonnee. Daarnaast is het ook een investering voor het leven. Het Amfa4000® antikalk systeem gaat uw hele leven mee zonder bijkomende kosten. 24Man staat altijd voor u klaar. Bent u namelijk niet tevreden over dit product? Wij bieden een niet goed geld terug garantie van maar liefst 100 dagen aan. Bent u na die 100 dagen nog steeds tevreden over de Amfa4000®? U krijg 10 jaar garantie cadeau van ons. Wij streven erna om u optimaal te bedienen. Want service is onze kracht en kennis is onze macht.

Amfa4000® het alternatief voor een waterontkalker, waterontharder alternatief, antikalksysteem om de waterleiding

De vele voordelen van de Amfa4000®

Heeft u al weleens gerealiseerd hoeveel geld u kunt besparen na het aanschaffen van een antikalksysteem? Een groot voordeel dat ons alternatief voor een waterontkalker met zich mee brengt is namelijk dat het uw apparatuur beschermt. Dit kan u wel 1000 euro per jaar schelen! De AMFA4000®; hét alternatief voor een waterontkalker zorgt ervoor dat er geen kalkkristallen ontstaan. Hierdoor raken zeefjes niet meer verstopt en warmte elementen niet meer verkalkt. Daarnaast zorgt de Amfa4000® er ook voor dat de smaak van uw leidingwater verandert. Het water smaakt beter, voelt zachter aan in de mond en heeft geen bijsmaak. Zelf u was is een stuk zachter naar uw wasbeurt. Daarnaast is het milieuvriendelijkheid en heeft het geen filters of chemische toevoegingen. Bestel de Amfa4000® antikalk systeem bij 24Man!

Bestel simpel en snel online!

Kunt u niet wachten om de Amfa4000® in huis te hebben? Wanneer u voor 23.59 uur bestelt bij 24Man, heeft u de bestelling de volgende dag al in huis! Wij versturen uw bestellingen altijd gratis naar u op. Daarnaast hoeft u geen aanpassingen te doen aan uw leidingen, waardoor u snel gebruik kan maken van ons alternatief voor de waterontkalker! Heeft u nog vragen over 24Man, de Amfa4000®; antikalk systeem of de werkwijze ervan? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Dit kan altijd via de mail. 24Man biedt u het beste antikalk systeem.

Nederlands