Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Voorkomt een waterontharder makkelijk kalkafzetting?

Waterontharders zijn een oplossing tegen kalkaanslag. Maar waterontharders kennen ook veel nadelen:

  1. Waterontharders zijn relatief duur
  2. Ze vergen onderhoud
  3. Er zijn kosten aan onderhoud en zout dat toegevoegd moet worden
  4. En er is veel ruimte nodig voor de installatie.

Een perfect alternatief antikalk systeem: Amfa4000®

Op zoek naar de beste oplossing tegen kalkaanslag? Wij bieden u de Amfa4000®; hét alternatief voor een waterontharder aan. Het voorkomt kalkafzetting en zorgt ervoor dat bestaand kalk geleidelijk afbreekt. Met onze antikalk systeem bespaart u maar liefst 500 euro per jaar! Geheel onderhoudsvrij en gemakkelijk te bestellen. Bekijk snel de vele voordelen van de Amfa4000® antikalk systeem en bestel hem snel in onze webshop. 24Man, voor de beste oplossing tegen kalkaanslag.

Amfa4000® kalkafzetting voorkomen met een magnetische antikalksysteem, waterontharder alternatief, antikalksysteem om de waterleiding

De vele voordelen van dit antikalk systeem

Waarom de AMFA4000®; hét alternatief voor een waterontharder de beste oplossing is tegen kalkaanslag volgens 24Man? Omdat deze antikalk systeem het probleem aanpakt bij de kern! De reden dat kalk zich kan ophopen en vastzetten is het feit dat er zonder een Amfa4000® hard algoniet, wat u kent als kalksteen, vormt in uw leidingen en apparaten. Het Amfa4000® antikalk systeem haalt de mineralen calcium en magnesium niet uit het water maar verandert de kristalstructuur waardoor deze niet meer neerslaan.

24Man is een echte expert op het gebied van waterbehandeling. Ons antikalk systeem brengt vele voordelen met zich mee. Zoals eerder aangegeven is de antikalk systeem onderhoudsvrij, dat terwijl uw apparaten een aanzienlijk langere levensduur hebben door de Amfa4000®. Een groot voordeel is ook de smaak van uw leidingwater. De smaak wordt beter en het water voelt zachter aan. Dit zorgt ervoor dat uw was zachter aanvoelt dan ooit! De AMFA4000®; hét alternatief voor een waterontharder kan worden geïnstalleerd zonder aanpassingen aan uw waterleiding. 24Man wilt graag duurzaam ondernemen, onze antikalk systeem is dan ook geheel milieuvriendelijk en bevat geen filters of chemische toevoegingen.

24Man biedt de beste oplossing

U kiest graag voor de beste oplossing van 24Man? Ons Amfa4000® antikalk systeem stelt u niet teleur. Bent u toch niet tevreden over ons product? Na aanschaf bieden wij u een 100 dagen niet goed = geld terug garantie. Wanneer u het product wilt retourneren betaalt u geen verzendkosten. Kunt u niet wachten om de Amfa4000® antikalk systeem in huis te hebben? Wanneer u voor 23:59 uur besteld heeft u hem de volgende dag in huis. Daarnaast betaalt u geen verzendkosten. Wanneer u vragen heeft over 24Man, over de werkwijze van de AMFA4000®; hét alternatief voor een waterontharder of over de verzending, bekijk dan onze website voor meer informatie. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons op nemen via de mail of telefonisch. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 12.00 tot 17.00 uur. 24Man staat 24/7 voor u klaar.

Nederlands