Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
 • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Wilt u een een alternatief voor een waterontharder bij u thuis?

Waterontharders zijn een oplossing tegen kalkaanslag. Maar waterontharders kennen ook veel nadelen:

 1. Waterontharders zijn relatief duur
 2. Ze vergen onderhoud
 3. Er zijn kosten aan onderhoud en zout dat toegevoegd moet worden
 4. En er is veel ruimte nodig voor de installatie.

Het alternatief

Onze uitgebalanceerde en effectiefste antikalksysteem, de Amfa4000®, is ideaal voor uw huishouden en kost een fractie van de prijs!

 • Binnen 5 minuten te installeren
 • Tot wel 85% minder kalkaanslag
 • Geschikt voor het hele huis
 • Geen service- en onderhoudskosten

U bestelt onze antikalk systeem voor slechts € 139,- en koopt u hem vandaag voor middernacht, dan heeft u het apparaat morgen al in huis!

 

Een eenvoudige montage voor bij u thuis

Het monteren van de Amfa4000® is erg eenvoudig. Door de geringe afmetingen volstaat een vrije ruimte van 8 centimeter over de lengte van de buis om het toestel te monteren. De montage kan op elk type buis plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld koper, PVC en staal (niet op loden leiding installeren). Vaak is de meest geschikte plek voor montage direct achter de watermeter. Naast dat het eenvoudig te monteren is, is de Amfa4000® explosieveilig en kan dus ook bij gasmeters gemonteerd worden. Het heeft namelijk een veiligheidsschild om schade aan zendapparatuur of elektronica te voorkomen.

Amfa4000® installatie, waterontharder, antikalksysteem om de waterleiding

De Amfa400 is volgens 24Man de beste oplossing tegen kalkaanslag. De Amfa4000® zorgt ervoor dat er geen hard algoniet, wat u kent als kalksteen, meer vormt. Soms vormt er wat calciet, maar dit zijn veel zachtere en nauwelijks hechtende deeltjes. Het Amfa4000® antikalk systeem haalt de mineralen calcium en magnesium niet uit het water maar verandert de kristalstructuur waardoor deze niet meer neerslaan. 24Man is expert op het gebied van waterbehandeling. De Amfa4000® is dan ook met vakmanschap en kwaliteit ontwikkelt. Dit zorgt ervoor dat de Amfa4000® veel voordelen met zich meebrengt. Hieronder een aantal opgesomd:

 • De antikalk systeem is onderhoudsvrij;
 • Apparaten (zoals wasmachines, vaatwasmachines en boilers) hebben een aanzienlijk langere levensduur;
 • De Amfa4000® is milieuvriendelijk;
 • Het bevat geen filters en/of chemische toevoegingen.

Daarnaast verbeterd de Amfa4000® ontkalker de smaak van uw leidingwater. Ook kan de antikalk systeem van 24Man kan in 99% van de gevallen geplaatst worden. Deze kan geïnstalleerd worden zonder aanpassingen aan de waterleiding. Als u hem aanschaft heeft u 100 dagen niet goed = geld terug garantie. Bent u tevreden en gebruikt u Het Amfa4000® antikalk systeem; dan heeft u 10 jaar volledige fabrieksgarantie op het Amfa-systeem. Voor water ontharden is de antikalk systeem van 24Man dus uitermate geschikt!

Kies voor het beste alternatief voor een waterontharder!

Voor het beste antikalk systeem bent u zojuist op de juiste pagina terecht gekomen. Bestel de Amfa4000® voor 23:59 uur, dan heeft u het morgen al in huis. Wij verzenden het product altijd gratis. Heeft u vragen? Dan kunt u ons 24/7 een email sturen naar service@waterontharder.com

Nederlands