Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Wilt u meer weten over prijzen voor een alternatief voor een waterontharder?

Bent u op zoek naar de beste en meest betaalbare oplossing tegen kalkaanslag? 24Man biedt u de beste oplossing aan: de Amfa4000® antikalk systeem. 24Man betaalt de verzendkosten voor u en wanneer u niet tevreden bent over onze Amfa4000®, kunt u deze gratis retourneren. Wilt u meer weten over de Amfa4000® antikalk systeem prijzen? Deze kunt u vinden op het kopje kosten en garantie. Bestel snel de de Amfa4000®; hét alternatief voor waterontharders bij 24Man. Heeft u vragen? Twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar!

De beste investering voor uw portemonnee!

Wellicht vindt u de prijs van het Amfa4000® antikalk systeem te hoog voor een antikalk product. Maar heeft u al gerealiseerd hoeveel kosten u kunt besparen bij de aanschaf van de Amfa4000®? Wij kunnen u garanderen dat u ongeveer 250 euro aan kosten per huishouden per jaar kunt besparen! Onze AMFA4000® voorkomt namelijk kalkafzetting. Deze kalkafzetting zorgt ervoor dat uw huishoudelijk apparaten veel minder energie verbruiken. Daarnaast hoeft u uw kostbare filter niet meer te vervangen omdat deze niet meer verkalken door de Amfa4000®. Daarnaast produceert het geen afvalwater en verbruikt het geen zouten en chemicaliën. De beste investering voor uw portemonnee!

Amfa4000® wordt om de waterleiding geinstalleerd. waterontharder alternatief, geen kalkaanslag meer. antikalk magneet

De vele voordelen van de Amfa4000®

De aanschaf van de Amfa4000® antikalk systeem brengt ook nog andere voordelen met zich mee dan lagere energiekosten en comfort. Met dit antikalk systeem heeft u schoner servies en gaat uw apparatuur langer mee. Daarnaast levert een lager verbruik van energie en was- en schoonmaakmiddelen niet alleen geld op, het draag ook bij aan een schoner milieu. Uw kleding voelt na het wassen minder stijf aan en ze slijten minder snel. Daarnaast is de Amfa4000® onderhoudsvrij en heeft het geen filters of chemische toevoegingen. Tot slot is de Amfa4000® explosieveilig en kan ook bij gasmeters gemonteerd worden. Het heeft namelijk een veiligheidsschild om schade aan zendapparatuur of elektronica te voorkomen.

Bestel snel uw antikalk systeem

Wilt u van uw kalkaanslag af en bent u op zoek naar scherpe prijzen voor een alternatief voor een waterontharder? Dan bent u bij 24Man aan het goede adres! Wanneer u uw Amfa4000® antikalk systeem voor 23.59 uur besteld, heeft u hem morgen in huis! Daarnaast hoef u bij ons geen verzendkosten te betalen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons altijd mailen of op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur bellen. Wij staan altijd voor u klaar!

Nederlands