Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Zwolle

De waterhardheid in Zwolle heeft een waarde van 7,70 dH. Voor Nederland ligt deze waarde best hoog. Toch is het niet alarmerend, aangezien het water nog steeds aan de zachte kant is. Wel ligt het op de grens van behoorlijk hard water. Wij bieden u graag een fijne oplossing aan, namelijk het Amfa4000® antikalksysteem. Ook met een waarde van 7,70 dH stromen er jaarlijks flink wat kilo’s kalk door uw drinkwater heen. Door te investeren in het antikalksysteem, kunt u genieten van zachter water en van nog allerlei andere fijne voordelen.

Hoe kunt u kalkaanslag verminderen met de Amfa4000®?

Met behulp van de Amfa4000® kunt u gemakkelijk kalkaanslag verminderen. Na de installatie van dit antikalksysteem kunt u alle oude middelen vervangen. Het fijne aan dit antikalksysteem is dat het gemakkelijk te bevestigen is. Het kleine systeem heeft u binnen 5 minuten gereed. Door middel van de magneten die onderdeel zijn van het systeem, wordt er voorkomen dat calcium- en magnesiumdeeltjes kalk aanmaken. De waterhardheid in Zwolle is niet schadelijk voor uw gezondheid, maar zacht water is altijd prettig. Geniet onder andere van de volgende voordelen:

  • Langere tijd genieten van huishoudelijke apparaten
  • Lagere energiekosten dan normaal
  • Geen onderhoud meer

Hoe zit het met de waterhardheid in Zwolle?

Als inwoner van Zwolle heeft u met een waterhardheid van 7,70 dH zeker veel te maken met kalk. Dit is dan ook te merken. Door te investeren in een antikalksysteem, kunt u de hoeveelheid kalk drastisch verminderen. Zo wordt het water van uw boiler sneller warm. Dit scheelt niet alleen kosten, maar ook om praktische redenen is dit ideaal. Overigens is het antikalksysteem alleen al een voordeel dat u door het antikalksysteem een minder geïrriteerde huid krijgt. Dit komt onder andere doordat uw kleding beter aanvoelt op de huid. Naast deze voordelen kunt u natuurlijk langer genieten van een kalkvrije badkamer en keuken.

Het water in Zwolle

De verantwoordelijkheid voor het drinkwater in Zwolle ligt bij Vitens. Aangezien de waterhardheid van Zwolle bijna de grens van behoorlijk hard water passeert, wordt het door ons zeker aangeraden om te investeren in een antikalksysteem. U zult zien dat er drastische veranderingen zullen ontstaan waar u alleen maar baat bij heeft. Als u de waterhardheid vergelijkt met Zuid-Europa, waar de waterhardheid soms oploopt tot 50dH, dan valt 7,70 dH nog wel mee.

Neem contact op bij vragen

Als u vragen heeft over de waterhardheid in Zwolle, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook bij vragen over het Amfa4000® antikalksysteem helpen we u graag.

Nederlands