Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Winterswijk

De waterhardheid in Winterswijk is 7,50 dH, wat betekent dat er ook ruimte is voor verbetering. Hoewel de waarde van de waterhardheid niet extreem hoog is, ligt het wel op de grens van behoorlijk hard water. Ook met deze waarde blijven de hoeveelheid kilo’s aan kalk op jaarbasis flink hoog. Omdat de hoeveelheid kalk in het water zeker een verbetering kan gebruiken, bieden wij u een oplossing aan. U kunt bij ons het Amfa4000® antikalksysteem bestellen. Met dit systeem kunt u genieten van talloze voordelen.

Vermindering in kalkaanslag met de Amfa4000®

Woont u in Winterswijk en heeft u de wens voor zachter water in huis? Dan kunt u investeren in ons Amfa4000® antikalksysteem. U kunt dit systeem gemakkelijk zelf bevestigen in slechts 5 minuten. U kunt dit zowel voor als na uw watermeter doen. Het systeem bevat magneten die ervoor zorgen dat het calcium en magnesium geen kalk maken. U kunt profiteren van de volgende voordelen:

  • Geen vervelend onderhoud meer
  • Langere levensduur van huishoudelijke apparaten
  • Profiteer van lagere energiekosten

Hoe hard is het water in Winterswijk?

Met het Amfa4000® antikalksysteem kunt u de hoeveelheid kalkaanslag in huis aanzienlijk verminderen. Hoewel de waterhardheid in Winterswijk niet hoog lijkt, kan de hoeveelheid kalk zeker aangepakt worden. 7,50 dH is vergeleken met andere delen van het land vrij hoog. Een investering in ons antikalksysteem is dan ook een goede keuze. Zo geniet u bijvoorbeeld van zachter water, wordt het water in uw boiler sneller warm en hoeft u minder wasmiddel te gebruiken tijdens het draaien van een was. Dit scheelt gelijk weer in de kosten. Wist u trouwens dat een vermindering van kalk in het water ervoor zorgt dat u minder snel last krijgt van een geïrriteerde huid? Daarnaast zult u meer comfort ervaren bij het dragen van kleding. De kleding zal namelijk minder stijf zijn en de stof voelt zachter aan. 

Over het water in Winterswijk

Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het drinkwater in Winterswijk is Drinkwaterbedrijf Vitens. Zoals gezegd, is de waterhardheid in Winterswijk voor Nederland vrij hoog. Als u kijkt naar Zuid-Europa valt 7,50 dH nog mee, aangezien het hier kan oplopen tot wel 50 dH. In Nederland komen dergelijke waardes gelukkig niet voor. Toch is de waarde in Winterswijk hoog genoeg om een investering in het antikalksysteem te overwegen.

Neem bij vragen contact met ons op

Heeft u vragen over de waterhardheid in Winterswijk of over het Amfa4000® antikalksysteem, dan raden we u aan om contact op te nemen. Wij vertellen u graag meer.

Nederlands