Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Weesp

Bent u benieuwd wat de waterhardheid in Weesp is? De waterhardheid in uw woning is afhankelijk van de exacte ligging, maar de waterhardheid in Weesp varieert van 6 tot 10,35 dH. Die waardes laten zien dat er geen sprake is van extreme hardheid. Echter, wil dat niet zeggen dat u zich helemaal geen zorgen hoeft te maken over kalkaanslag. Met een waterhardheid van 6 dH zit er in iedere m³ water namelijk al 106,8 gram aan kalk. Dit is in onze ogen behoorlijk veel kalk en dus laten we u graag kennismaken met de oplossing: de Amfa4000®.

Kalk verminderen met de Amfa4000®

Wilt u de waterhardheid in uw woning verminderen? Dan kunnen wij u de Amfa4000® aanbevelen. Dit antikalksysteem is een compacter alternatief voor de waterontharder. Het systeem kunt u gemakkelijk zelf plaatsen binnen enkele minuutjes. De magneten van het systeem voorkomen dat calcium en magnesium zich binden en zo kalk voorkomen. Zo profiteert u onder meer van onderstaande voordelen:

  • Lage energiekosten
  • Nauwelijks kalkaanslag
  • Apparaten die water gebruiken gaan langer mee

Hoe is het gesteld met de waterhardheid in Weesp?

Een gemiddeld waterverbruik is 150 m³. Bij een gemiddeld verbruik en een waterhardheid van 6 stroomt er op jaarbasis al voor 16,02 kilo kalk uw leidingen uit. Nu zijn er ook veel plekken in Weesp waar de waterhardheid nog een stuk hoger is. Het is dus zeker geen slecht idee om een Amfa4000® in uw woning te plaatsen. Zo kunt u de hoeveelheid kalk in uw water met 85% verminderen. Het verschil zult u vast en zeker merken. Zo zult u vrijwel geen last meer hebben van kalkaanslag. Bovendien presteren apparaten als uw boiler en de waterkoker beter, omdat deze sneller op temperatuur komen. Daardoor zullen ook uw stroomkosten afnemen. Zo brengt het gebruik van de Amfa4000® echt tal van verschillende voordelen met zich mee.

Over het water in Weesp

Het water in Nederland wordt door diverse bedrijven verzorgd. In Weesp is het drinkwaterbedrijf PWN die verantwoordelijk is voor het leidingwater. De waterhardheid in Weesp is gemiddeld wanneer we naar andere steden in Nederland kijken. De hardheid is in vergelijking met steden in bijvoorbeeld Zuid-Europa laag, daar kan het water wel 50 dH zijn. Toch is de kans groot dat u echt zacht water wilt en dan bieden wij u de perfecte oplossing.

Laat u door ons informeren

Krijgt u graag meer informatie over uw drinkwater of specifiek over de waterhardheid in Weesp? Of bent u benieuwd naar de Amfa4000®? Neemt u dan contact op, zodat onze specialisten u kunnen helpen.

Nederlands