Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Vianen

De minimale waterhardheid in Vianen is 7,34 dH. Deze waarde duidt er op dat het water gemiddeld is. Echter kan dit per postcode flink verschillen. Afhankelijk van waar u woont in Vianen, kan de waterhardheid oplopen tot wel 8,18 dH. Deze waarde is aan de harde kant. In Vianen is er dus zeker ruimte voor flinke verbetering. Alhoewel de waterhardheid altijd nog erger kan, zitten er op jaarbasis met een waarde van 8,18 dH nog steeds flink wat kilo’s kalk in het drinkwater. Wij bieden u graag een oplossing aan om dit probleem te verhelpen. U kunt namelijk het Amfa4000® antikalksysteem bij ons bestellen. Naast dat u van zachter water kunt genieten, zijn er nog talloze andere voordelen.

Met de Amfa4000® heeft u minder kalkaanslag

Woont u in Vianen en wilt u de waterhardheid drastisch veranderen? Dan raden wij aan om voor het Amfa4000® antikalksysteem te kiezen. Het systeem is klein en kunt u zelfstandig binnen 5 minuten plaatsen. Het systeem is voor als na uw watermeter aan de waterleiding te bevestigen. Door middel van magneten zorgt het systeem ervoor dat calcium en magnesium samen geen kalk vormen. Geniet van de onderstaande voordelen:

  • Lagere energiekosten
  • Langere levensduur van uw apparaten
  • Geen onderhoud meer nodig

Is de waterhardheid in Vianen schadelijk?

De waterhardheid kan vergeleken met andere delen in het land zeker verbetert worden. De plaats met het zachtste water van Nederland is Flevoland, met een waterhardheid van 2,00 dH. Zo ziet u dat het water zeker nog zachter kan. De waterhardheid in Vianen is overigens niet schadelijk voor uw gezondheid. Toch wordt een antikalksysteem zeker als een meerwaarde gezien. Naast dat het kalkaanslag flink vermindert, kunt u genieten van zacht water. Dit heeft op vele aspecten invloed. Denk aan de vermindering van irritaties aan uw huid. Ook het comfort wordt gezien als een groot voordeel. Het Amfa4000® antikalksysteem zorgt er namelijk voor dat uw kleding zachter aanvoelt. Bovendien hoeft u zo minder wasmiddel te gebruiken, wat dan weer voordelig is voor uw portemonnee. 

Het water in Vianen

Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het drinkwater in Vianen is Drinkwaterbedrijf Oasen. Wist u dat het met een antikalksysteem minder lang duurt voordat uw boiler water warm is? Naast dat dit praktische voordelen heeft, scheelt dit ook enorm in de kosten. Ook hoeft u minder vaak schoon te maken, aangezien de hoeveelheid kalkaanslag flink daalt door middel van een antikalksysteem.

Voor vragen kunt u contact opnemen

Indien u vragen heeft over de waterhardheid in Vianen of over het antikalksysteem Amfa4000®, dan kunt u gerust contact opnemen.

Nederlands