Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Rotterdam

De waterhardheid in Rotterdam ligt tussen de 5 dH en de 10 dH. Dat is niet erg hard, maar dat wil niet zeggen dat er helemaal geen sprake is van kalk in het water. Ook nu zullen er in een jaar tijd namelijk vele kilo’s kalk door uw leidingen stromen. Dit kan kalkaanslag met zich meebrengen en kan ook de levensduur van huishoudelijke apparaten verminderen. Wij bieden u de oplossing voor dit probleem, namelijk de Amfa4000®. Ondanks dat de waterhardheid in Rotterdam niet slecht is, merkt u wel echt het verschil wanneer u dit antikalksysteem in uw woning plaatst.

Zo vermindert u kalkaanslag met de Amfa4000®

Kalkaanslag kunt u gemakkelijk verminderen met behulp van de Amfa4000®. Dit is een alternatief voor de waterontharder dat u gemakkelijk zelf op uw waterleiding kunt plaatsen. Hier komt dus geen monteur bij kijken. Binnen slechts 5 minuten heeft u het systeem al aan de waterleiding bevestigd. Het systeem is voorzien van een aantal sterke magneten die voorkomen dat calcium en magnesium met elkaar binden. Zo ontstaat er geen kalkaanslag en profiteert u ook van de overige voordelen die een lage waterhardheid in Rotterdam met zich meebrengt. Hieronder noemen we een aantal van de belangrijkste voordelen:

  • Huishoudelijke apparaten gaan langer mee
  • De energiekosten zullen lager uitvallen
  • Minder last van kalkaanslag

Hoe zit het met de waterhardheid in Rotterdam?

Met een waterhardheid van 5 dH en bij een normaal gebruik van 150 m³ in een jaar tijd, komt er al meer dan 13 kilo kalk in uw water. Dit is een behoorlijke hoeveelheid en dit kunt u ook merken. Huishoudelijke apparaten zijn bijvoorbeeld niet gemaakt voor grote hoeveelheden kalk en zullen minder lang meegaan. Ook duurt het langer voordat uw boiler op temperatuur is. Zo kan het verlagen van de waterhardheid er ook voor zorgen dat u flink wat kosten bespaart. Net als dat u langer kunt blijven genieten van een stralende badkamer en keuken, zonder kalkaanslag.

Het water in Rotterdam

Het water in Rotterdam wordt verzorgd door Evides. Aangezien de waterhardheid in Rotterdam tussen de 5 en 10 dH ligt, is het zeker niet slecht. Toch is er nog ruimte voor verbetering en is het zeker geen slecht idee om een Amfa4000® aan te schaffen. De waterhardheid in Rotterdam is vergelijkbaar met veel andere plaatsen in Nederland. Wanneer we de waterhardheid in Nederland vergelijken met die in Zuid-Europa, dan presteert Nederland over het algemeen zeer goed. Daar is een waterhardheid van 50 dH namelijk ook niet ondenkbaar.

Neem contact op bij vragen

Als u vragen heeft over de waterhardheid in Rotterdam, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten vertellen u graag meer over de hardheid van uw water of over de Amfa4000®.

Nederlands