Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Rijswijk

De waterhardheid in Rijswijk ligt rond de 10,35 dH. Daarmee kunnen we wel stellen dat het water hier behoorlijk hard is. Met een waterhardheid van 10,35 bevindt zich er in iedere m³ water 184,23 gram kalk. Wij zijn van mening dat dit een behoorlijke hoeveelheid is. Gelukkig bieden we u ook de oplossing, namelijk de Amfa4000®.

De Amfa4000® vermindert kalkaanslag aanzienlijk

Heeft u een huis in Rijswijk en heeft u veel last van kalkaanslag? Dan is de Amfa4000® een goede oplossing. Dit antikalksysteem vermindert de hoeveelheid kalk in uw water en dat brengt weer veel voordelen met zich mee. De Amfa4000® vormt een alternatief voor de waterontharder en is zeer compact. U kunt het systeem makkelijk zelf aan een waterleiding monteren.

  • Minder kalkaanslag in uw woning
  • Apparaten die water gebruiken gaan langer mee
  • De energiekosten vallen lager uit

Hoe zit het met de waterhardheid in Rijswijk?

De waterhardheid in Rijswijk is behoorlijk aan de hoge kant. Bij een gemiddeld waterverbruik van 150 m³ op jaarbasis komt er jaarlijks ook zo’n 27,63 kilo aan kalk uit uw leidingen. Het is dus ook logisch dat u in Rijswijk behoorlijk last kunt hebben van kalkaanslag. Bovendien kan water met een hoge hardheid er ook voor zorgen dat water minder snel warm wordt. Zo kunnen de energiekosten van uw boiler en waterkoker ook omhoog gaan. Met een Amfa4000® heeft u minder kalkaanslag en minder hoge stroomkosten. U heeft dus behoorlijk veel profijt van dit antikalksysteem.

Over het water in Rijswijk

In Nederland zijn er verschillende bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het drinkwater. In iedere regio is er weer een ander bedrijf verantwoordelijk voor het drinkwater. In Rijswijk is het Dunea die verantwoordelijk is voor het leidingwater. Met een waterhardheid van 10,35 dH is het water in Rijswijk behoorlijk hard voor Nederland. Vergelijkt u de waterhardheid met bijvoorbeeld sommige plekken in Zuid-Europa, dan is de waterhardheid echter nog erg laag. Hier kan de waterhardheid op sommige plekken namelijk wel 50 dH zijn. Gevaarlijk is de waterhardheid in Rijswijk dus niet, maar het is geen slecht idee om een Amfa4000® aan te schaffen om kalkaanslag tegen te gaan.

Neem bij vragen gerust contact met ons op

Wanneer u vragen heeft over de waterhardheid in Rijswijk of over de Amfa4000®, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Onze specialisten kunnen u namelijk alles vertellen over hard water en dé oplossing daarvoor.

Nederlands