Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Rhenen

De waterhardheid is in Rhenen 6,50 dH. Deze waterhardheid geeft aan dat het water toch nog wel een stuk zachter kan. De waterhardheid is overigens wel afhankelijk van de exacte locatie waar u woont. Ook bij een waterhardheid van 6,50 dH zit er nog altijd best wat kalk in het drinkwater. In onze ogen kan dit altijd verbeterd worden en daarom bieden wij een oplossing. Het antikalksysteem Amfa4000® vermindert de kalkaanslag aanzienlijk.

Met de Amfa4000® vermindert u kalkaanslag

Als u in Rhenen woont en van zachter water wilt genieten, bieden wij u de Amfa4000® aan. U kunt het antikalksysteem makkelijk zelf plaatsen en neemt vrijwel geen ruimte in. U heeft dit binnen 5 minuten gedaan en het systeem kan zowel voor als na de watermeter geplaatst worden. Uw water blijft zachter, doordat de magneten in het antikalksysteem de binding tussen calcium- en magnesiumdeeltjes verhinderen. Hieronder leest u een greep uit de vele voordelen:

  • Finke vermindering in kalkaanslag
  • Geen onderhoud nodig
  • De energiekosten zullen lager zijn

Hoe zit het met de waterhardheid in Rhenen?

U zult verstelt staan over hoeveel kilo kalk er jaarlijks nog in uw water zit. Na plaatsing van het antikalksysteem kunt u absoluut het verschil merken. Met de Amfa4000® is het namelijk mogelijk om de hoeveelheid kalk in het water aanzienlijk te verminderen. Een ander groot voordeel is de verlenging van de levensduur van huishoudelijke apparaten. Denk aan uw waterkoker en aan de boiler, waarbij het water eerder op temperatuur zal komen wanneer hier minder kalk in zit. Hetzelfde geldt voor uw wasmachine. U hoeft minder wasmiddel te gebruiken, waardoor u automatisch geld bespaart. Uw kleding slijt minder gauw, voelt fijner aan op de huid en is minder stijf. Door te investeren in het Amfa4000® antikalksysteem, ervaart u meer comfort en zult u minder last hebben van kalkaanslag.

Hoe zit het met het water in Rhenen?

De verantwoordelijkheid voor het drinkwater in Rhenen ligt bij het drinkwaterbedrijf Vitens. Als u kijkt naar de waterhardheid in Zuid-Europa, wat op een waarde van 50 dH ligt, vallen de steden in Nederland nog mee. Ondanks dat de waterhardheid in Rhenen niet schrikbarend hoog is, blijft een antikalksysteem altijd een goede investering. Vooral als u wilt genieten van aanzienlijk minder hard water.

Bij vragen kunt u gerust contact opnemen

Heeft u vragen over de waterhardheid in Utrecht of specifieke vragen over de Amfa4000®? Dan kunt u  contact opnemen. Dan zorgen wij ervoor dat u verder geholpen wordt.

Nederlands