Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Noordwijk

De waterhardheid in Noordwijk verschilt per streek. Zo is de ondergrens 4,98 dH: huishoudens met deze waterhardheid beschikken over redelijk zacht water uit de kraan. De waterhardheid in Noordwijk kan echter oplopen tot 9,41 dH, wat wordt gezien als tamelijk hard water. Ondanks dat u met 4,98 dH zacht water ontvangt, wil dat niet direct zeggen dat uw water kalkvrij is. Zo zit er per m³ water alsnog 88,65 gram kalk in het water verwerkt. Bij waterhardheid van 9,41 dH loopt dit zelfs op tot 167,50 gram aan kalk. Wilt u af van deze hoge hoeveelheid kalk? Dan is de Amfa4000® precies wat u zoekt.

Hoge waterhardheid Noordwijk bestrijden met Amfa4000®

Als u in de regio Noordwijk woont en af wilt van hard water, dan bieden wij u graag de  Amfa4000® aan. Het antikalksysteem is een passend alternatief voor waterontharders. Met een magneet worden calcium- en magnesiumdeeltjes aangetrokken, zodat kalkvorming niet langer mogelijk is. Het plaatsen van het Amfa4000® antikalksysteem is erg simpel: binnen vijf minuten heeft u het systeem geïnstalleerd. Als u het systeem heeft gemonteerd, zal het direct in werking treden en ontvangt u zachter water uit de kraan. De voordelen van de Amfa4000® klinken als volgt:

  • Kalkaanslag wordt beperkt
  • Huishoudelijke apparaten gaan langer mee
  • De energiekosten zullen lager zijn

Welk kalkgehalte kent het water in uw woning?

De waterhardheid in Noordwijk ligt dus tussen de 4,98 en 9,41 dH. De waterkwaliteit loopt van redelijk zacht water tot behoorlijk hard water. Mocht u jaarlijks 150 m³ water verbruiken, dan komt dat bij de ondergrens van 4,98 dH neer op 13,30 kilo kalk per jaar. Bij een waterhardheid van 9,41 dH spreken we van ongeveer 25,13 kilo kalk. Dit zijn flinke aantallen die u met de Amfa4000® aanzienlijk kunt verminderen. Een lager kalkgehalte brengt vele voordelen met zich mee, waaronder een langere levensduur en betere werking van uw huishoudelijke apparaten. Ook vermindert u de kans op kalkaanslag in uw wasmachine en vaatwasser.

Waterhardheid Noordwijk vergeleken met andere gemeenten

In Noordwijk wordt het water geregeld door drinkwaterbedrijf Dunea. Over het algemeen kunnen we concluderen dat de waterhardheid in Noordwijk niet slecht is, al zijn helaas nog veel huishoudens voorzien van te hard water. De waterkwaliteit kan zeker nog verbeterd worden, al helemaal als we het vergelijken met het zachte water uit Flevoland (2 dH). Wilt u ook graag zachter water uit de kraan? Dan is het Amfa4000® antikalksysteem wat u nodig heeft.

Contacteer ons als u vragen heeft

Wij helpen u graag verder als u meer wilt weten over de waterhardheid in Noordwijk of specifieke vragen heeft over de Amfa4000®. Klik op contact om contact met ons op te nemen.

Nederlands