Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Maastricht

De waterhardheid in Maastricht ligt tussen de 7,34 dH en de 7,84 dH. Beide waardes houden in dat het water tamelijk hard is. Hoewel het geen schade aanricht aan de gezondheid van een mens, kan er zeker verbetering worden aangebracht. Ook met een waterhardheid van 7,34 dH en 7,84 dH bevat uw drinkwater jaarlijks nog genoeg kilo’s kalk. Wij bieden voor u de oplossing, namelijk de Amfa4000®. Dit antikalksysteem zorgt voor een groot verschil en dit gaat u zeker merken.

Zo vermindert u kalkaanslag met de Amfa4000®

Met behulp van het Amfa4000® antikalksysteem vermindert u kalkaanslag enorm. Het is zeker een goed alternatief voor uw huidige producten. Het fijne aan dit systeem is dat u het gemakkelijk zelf kunt bevestigen. Dit is dan ook binnen 5 minuten gedaan. Het kleine antikalksysteem bevat magneten die voorkomen dat het calcium en magnesium samen kalk zullen vormen. U kunt profiteren van meerdere voordelen, zoals zachter water. Hieronder leest u nog een aantal voordelen:

  • Langere levensduur van apparatuur
  • Lager uitvallende energiekosten
  • Geen onderhoud meer

Hoe zit het met de waterhardheid in Maastricht?

U kunt stellen dat er zeker een verandering moet plaatsvinden met een waterhardheid van maximaal 7,84 in Maastricht. De hoeveelheid kalk dat in drinkwater zit is nog steeds te veel. Als u investeert in het antikalksysteem, zult u gegarandeerd verschil merken en zien. Zo heeft u niet meer constant te maken met kalkaanslag in uw badkamer of keuken. Ook wordt de temperatuur van het water in uw boiler sneller warm, wat zeker veel kosten scheelt. Waarvan veel mensen blij worden, is de vermindering van huidirritatie. Dit komt mede doordat uw kleding zachter wordt tijdens het wassen en de stof minder snel slijt.

Hoe zit het met het water in Maastricht?

Het water in Maastricht wordt verzorgd door het bedrijf WML. Er is best veel ruimte voor verbeteringen, aangezien het water tegen de grens van behoorlijk hard aan ligt. Als u kijkt naar het gemiddelde in Nederland, is de waterhardheid niet schrikbarend hoog in Maastricht. Het gemiddelde ligt namelijk rond de 8 dH. U kunt dus wel stellen dat het geen kwaad kan om te investeren in een antikalksysteem. Zo profiteert u van zachter water en kunt u kalkaanslag voor lange tijd vaarwel zeggen.

Neem contact op bij vragen

Zit u nog met vragen over de waterhardheid in Maastricht? Of heeft u vragen over het Amfa4000® antikalksysteem? Neem dan zeker contact met ons op. Onze specialisten helpen u verder.

Nederlands