Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Maarssen

Wist u dat de waterhardheid per Nederlandse gemeente heel wat kan verschillen? Het verschilt per regio of er hard water of zacht water uit de kraan komt. Ook de waterhardheid in Maarssen ontkomt niet aan deze schommelingen, zo ligt de hier waterhardheid tussen 5,90 dH en 7,70 dH. Dit betekent dat een aantal huishoudens zijn voorzien van zacht wachter, terwijl anderen juist redelijk hard water uit de kraan krijgen. Zo bevindt zich 105,2 gram kalk in iedere m³ water bij een hardheid van 6,00 dH. Bij een waterhardheid van 7,70 dH kunnen we zelfs uitgaan van 137,10 gram per 1 m³ water. Dit kalkgehalte kan even schrikken zijn, maar gelukkig hebben we een oplossing voor u: de Amfa4000®.

Wat kan het Amfa4000® antikalksysteem voor u betekenen?

Op sommige plekken kan de waterhardheid in Maarssen behoorlijk oplopen. Met de Amfa4000® kunt u op effectieve wijze de waterhardheid in uw woning verminderen. Het systeem is ontzettend makkelijk in gebruik: bevestiging in een paar minuten het systeem aan uw waterleiding en de Amfa4000® zal meteen in werking treden. Calcium en magnesium worden beïnvloed door de magneet. Zo kan kalk niet gevormd worden en zal het water zachter worden. Het Amfa4000® antikalksysteem is een doeltreffend alternatief voor waterontharders en bevat geen chemische toevoegingen. Dit zijn de voordelen van de Amfa4000® op een rijtje:

  • Kalkaanslag wordt effectief bestreden
  • De levensduur van huishoudelijke apparaten wordt verhoogd
  • Verlaagde energiekosten

De waterhardheid in Maarssen: hoe zit het met uw woning?

Hierboven heeft u al kunnen lezen dat de waterhardheid in Maarssen per streek kan verschillen. Wel kunnen we stellen dat de waterhardheid van uw woning tussen de 5,90 dH en 7,70 dH ligt. Om aan te tonen wat dit betekent voor het kalkgehalte, voeren we een snelle rekensom uit. Als we kijken naar het jaarlijkse waterverbruik van een huishouden van vier, dan betreft dit ongeveer 163 m³ aan water. Als uw woning in Maarssen een waterhardheid van 5,90 dH heeft, dan zit er op jaarbasis zo’n 17,12 kilo aan kalk in uw water. Mocht uw waterhardheid in Maarssen 7,70 dH zijn, dan gaan we uit van 20,31 kilogram kalk. De hoeveelheid kalk kan effectief worden verlaagd met de Amfa4000®. Dit is niet alleen prettig voor u, maar vermindert ook het risico op kalkaanslag in uw huishoudelijke apparaten.

De waterhardheid in Maarssen in perspectief

Hoe staat de waterhardheid in Maarssen ervoor vergeleken met de rest van Nederland? Omdat de hardheid in de gemeente erg verschilt, is het moeilijk om een precieze indicatie te geven. Toch zien we dat er plekken in Nederland zijn die het beter voor elkaar hebben. Zo kent Flevoland bijvoorbeeld een waterhardheid van 2 dH. De waterkwaliteit in Maarssen kan dus nog flink verbeterd worden. Schaf dus de Amfa4000® aan voor fijn zacht water in uw woning!

Meer informatie nodig? We helpen u graag verder!

Meer weten over de waterhardheid Maarssen of over het Amfa4000® antikalksysteem? Door op contact te klikken, kunt u contact met ons opnemen.

Nederlands