Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Julianadorp

Wist u dat de waterhardheid per Nederlandse gemeente verschilt? In de ene regio komt er harder water uit de kraan dan in de ander. Zo ligt de waterhardheid in Julianadorp tussen de 6,00 dH en 10,36 dH. Dat wil zeggen dat er bij sommige huishoudens zacht water uit de kraan stroomt, maar dat andere huishoudens beschikken over tamelijk hard water. Bij een waterhardheid van 6,00 dH bevindt zich 106,8 gram kalk in 1 m³ water, terwijl een m³ water met een hardheid van 10,36 wel 148,41 gram kalk bevat. Om het kalkgehalte in uw water te verminderen is de Amfa4000® de perfecte oplossing.

Verminder kalkaanslag met de Amfa4000®!

De waterhardheid in Julianadorp loopt op sommige plekken hoog op. Om hard water in uw woning te verminderen kunt u gebruik maken van het Amfa4000® antikalksysteem. Het systeem is erg makkelijk in gebruik. U kunt de Amfa4000® zelf monteren aan de waterleiding en hij kan zowel voor als na de watermeter geplaatst worden. Met een magneet trekt het antikalksysteem calcium- en magnesiumdeeltjes uit het water. Zo wordt kalkvorming voorkomen en zal er enkel zacht water uit de kraan stromen. De Amfa4000® is een effectief alternatief voor de waterontharder en bevat bovendien geen chemische toevoegingen. Dit zijn de voordelen van het antikalksysteem:

  • Kalkaanslag wordt effectief bestreden
  • De levensduur van huishoudelijke apparaten wordt verhoogd
  • Verlaagde energiekosten

Hoe zit het met de waterhardheid bij uw woning?

Zoals hierboven al werd benoemd ligt de waterhardheid Julianadorp per streek erg anders. We kunnen wel met zekerheid zeggen dat de waterhardheid in Julianadorp bij de meeste huishoudens tussen de 6,00 dH en 10,36 dH ligt. Laten we dit in kaart brengen met een korte rekensom. Het jaarlijkse waterverbruik van een huishouden van vier bedraagt ongeveer 163 m³ water. Bij de ondergrens van 6,00 dH zou dit betekenen dat er jaarlijks 17,41 kilo kalk in uw water heeft gezeten. Pakken we de waterhardheid van 10,36 dH erbij, dan komen we uit op 30,08 kilo kalk per jaar. Door te investeren in de Amfa4000® kunt u deze hoeveelheid aanzienlijk verlagen. Bovendien zult u zo minder last hebben van kalkaanslag in uw huishoudelijke apparaten.

De waterhardheid in Julianadorp in perspectief gebracht

In de gemeente Den Helder wordt het drinkwater verzorgd door PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland, zo ook in Julianadorp. Omdat de waterhardheid in Julianadorp schommelt tussen zacht water en tamelijk hard water, is het aanschaffen van een antikalksysteem zeker geen slecht idee. Kijk bijvoorbeeld eens naar Flevoland, waar de waterhardheid rond de 2 dH ligt. De waterhardheid van Julianadorp kan daar niet aan tippen. Verbeter daarom de waterkwaliteit van uw woning en investeer in het Amfa4000® antikalksysteem.

Voor meer info bent u bij ons aan het juiste adres

Mocht u meer informatie willen over de waterhardheid in Julianadorp of over de Amfa4000®, dan kunt u contact met ons opnemen.

Nederlands