Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Hoorn

Op de meeste plekken is de waterhardheid in Hoorn zo’n 6,00 dH. Dit cijfer geeft aan dat het water in uw regio tamelijk hard is. Er zitten dus relatief veel kalkdeeltjes in uw drinkwater. De waterhardheid in uw woning is afhankelijk van waar u precies woont. In een m³ water zit nog steeds 106,8 gram klak bij een waterhardheid van 6 dH. Dit is onze ogen behoorlijk veel. Om de waterhardheid te verminderen is het aan te raden om een antikalksysteem te plaatsen. We bieden u graag de Amfa4000® aan.

Verminder uw kalkaanslag met de Amfa4000®

Wij bieden u de Amfa4000® aan als u in Hoorn woont en minder hard water wilt. Dit antikalksysteem is een perfect alternatief om uw oude middelen mee te vervangen. U kunt het systeem gemakkelijk zelf binnen 5 minuten plaatsen. Dit kan voor, maar ook na de watermeter. Ook is het systeem klein van formaat. De calcium- en magnesiumdeeltjes zullen zich niet binden dankzij de werking van de magneten. Hierdoor blijft uw water zachter. Hieronder staan aantal voordelen van de Amfa4000®.

  • Door antikalksysteem geen onderhoud nodig
  • Lange levensduur van huishoudelijke apparaten
  • Minder hoge energiekosten

Hoe zit het met de waterhardheid in Hoorn?

Als u ongeveer 150 m³ aan water verbruikt per jaar, dan betekent dit dat er rond de 16 kilo kalk in uw water zat. Door middel van de Amfa4000® kunt u de hoeveelheid kalk in het water flink verminderen. De levensduur van huishoudelijke apparaten, zoals een waterkoker, zal langer zijn doordat het water eerder op temperatuur raakt. Door te investeren in het antikalksysteem, zorgt u er gelijk voor dat u geld bespaart. Eén van de belangrijkste redenen om voor dit antikalksysteem te kiezen, is natuurlijk de vermindering van kalkaanslag.

Hoe zit het met het water in Hoorn?

PWN waterleidingbedrijf Noord-Holland is verantwoordelijk voor het drinkwater in Hoorn. De waterhardheid van 6 dH kan altijd erger, maar het kan zeker geen kwaad om een antikalksysteem te plaatsen. Het zorgt bijvoorbeeld voor meer comfort in het dragen van kleren. Ook kan de vermindering van een droge huid een belangrijke reden zijn om hierin te investeren. Natuurlijk is vermindering in kalkaanslag altijd een fijn resultaat. Als u naar Zuid-Europa kijkt, waar de waterhardheid in bepaalde plekken 50 dH kan zijn, scoort Hoorn vrij goed.

Vragen? Neem gerust contact op

Als u specifieke vragen heeft over de Amfa4000® of vragen over de waterhardheid in Hoorn, dan kunt u contact opnemen, zodat wij u verder kunnen helpen.

Nederlands