Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Holten

De waterhardheid in Holten is ongeveer 6,60 dH. De exacte waterhardheid hangt echter af van de buurt waar u woont. Als u ongeveer 150 m³  water per jaar gebruikt, heeft u nog zo'n 21,5 kg kalk in het water. Dit verschil merkt u zeker, ondanks de lage waterhardheid. Met de Amfa4000® kunt u de hoeveelheid kalk in uw drinkwater aanzienlijk  verminderen. Daarnaast zullen huishoudelijke apparaten, zoals uw waterkoker en boiler eerder op temperatuur komen en een langere levensduur hebben. U kunt echter ook geld besparen door te investeren in Amfa4000®. Een andere belangrijke reden om voor dit antikalksysteem te kiezen, is dat u minder kalkproblemen zult hebben.

Zo vermindert u kalkaanslag met de Amfa4000®

Woont u in Holten en wilt u minder kalkwater, dan kunnen wij u de Amfa4000® aanbieden. Dit antikalksysteem is een goed alternatief voor waterontharders. U kunt het systeem eenvoudig zelf installeren. U doet het in slechts 5 minuten en kan dit zowel voor als na de watermeter doen. De magneten in het systeem voorkomen dat de calcium- en magnesiumdeeltjes zich aan elkaar  binden. Hierdoor wordt uw water zachter. Hier zijn enkele van de voordelen:

  • Beperking van de kalkhoeveelheid
  • Schonere huishoudelijke apparaten
  • Lagere energiekosten

Hoe is het water in Holten?

De waterhardheid in Holten ligt op de meeste plaatsen dus rond de 6,60 dH. Dat wil zeggen dat de waterhardheid in Holten vrij zacht is, maar dat betekent niet dat er geen kalkaanslag is. Ook is de hardheid van het water in uw huis afhankelijk van uw exacte locatie. Bij een waterhardheid van 6,6 dH zit er nog ongeveer 120 gram ongebluste kalk in één m³ water. Dit vinden wij erg veel, te veel zelfs. Om die redenen bieden wij u graag een oplossing, namelijk de Amfa4000®.

Drinkwaterbedrijf Vitens is verantwoordelijk voor het drinkwater in Utrecht. Waterhardheid in Holten is niet ongezond, maar een antikalksysteem is ook geen slechte investering. Het zachtste water van Nederland vindt u in Flevoland, waar de waterhardheid rond de 2 dH zit. Holten heeft dus nog veel ruimte voor een verbetering van de waterhardheid. Vergeleken met Zuid-Europa, waar de waterhardheid soms wel 50 dH kan bereiken, is het zeker niet slecht gesteld met Holten.  Mocht u vragen hebben over de Amfa4000® of over de waterhardheid in Holten, kunt u altijd contact opnemen. Wij vertellen u graag meer over de waterhardheid in uw woonplaats en over de werking van de Amfa4000®.

Nederlands