Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Heerhugowaard

Heerhugowaard heeft een waterhardheid van tussen de 6,00 en 10,31 dH. Hoewel het water bij die waardes niet bijzonder hard is, is er zeker ruimte voor verbetering. Zelfs bij een waterhardheid van gemiddeld 8,16 dH bevat 1 m³ water meer dan 100 gram kalk. Dat is nog veel, dus we komen graag met een oplossing. U kunt het Amfa4000® antikalksysteem bij ons bestellen. Met dit systeem profiteert u van zachter drinkwater en alle voordelen die daarbij horen. Welke voordelen, wat het doet en hoe u het bevestigt, leggen we u graag uit.

De voordelen van de Amfa4000®

Woont u in Heerhugowaard en wilt u zachter water gebruiken? Dan kunt u kiezen voor ons Amfa4000® antikalksysteem. Dit systeem is de perfecte vervanger van een waterontharder en installeert u eenvoudig zelf. Dit doet u in 5 minuten en het kan zowel voor als na de watermeter. Dankzij magneten en het filter van het Amfa4000® antikalksysteem binden de deeltjes van calcium en magnesium zich niet aan elkaar. Zo profiteert u van de vele voordelen, waaronder de drie die hieronder zijn opgesomd:

  • Beperking van de hoeveelheid kalk + aanslag
  • Zachter water
  • Lagere energiekosten

De invloed van waterhardheid op huishoudelijke apparaten

De waterhardheid heeft ook invloed op huishoudelijke apparaten. Het is namelijk zo dat waterhardheid laat zien hoeveel kalkdeeltjes er in het water zitten. Kalkaanslag is geen onbekend begrip voor u. De vieze vlekken in de douche zijn een gevolg van kalk in het water. Moet u zich eens voorstellen wat kalk bijvoorbeeld doet met uw huishoudelijke apparaten. Verlaag daarom uw waterhardheid in Heerhugowaard met het Amfa4000® antikalksysteem.

Uw waterhardheid in Heerhugowaard

Uw huidige waterhardheid in Heerhugowaard is zeker goed. Met een waterhardheid van tussen de 6,00 dH en 10,31 dH is het leidingwater in Heerhugowaard zeker niet slecht voor uw lichaam, maar het kan altijd beter. Er zijn overigens nog steeds onderzoeken waarin de correlatie tussen waterhardheid en eczeem wordt besproken, dus het kan geen kwaad om ervoor te zorgen dat de waterhardheid van Heerhugowaard voor uw huis wordt verlaagd. Relatief gezien is uw water redelijk goed, de waterhardheid in Zuid-Europa kan soms oplopen tot 50 dH. Zoals al gezegd: het kan echter altijd beter, en met de Amfa4000® kunt u dit bereiken. Mocht u vragen hebben over de waterhardheid in Heerhugowaard, kunt u altijd contact met ons opnemen. Het aanschaffen van een  Amfa4000® doet u ook bij ons.

Nederlands