Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid in Haarlem

De minimale waterhardheid in Haarlem is 6 dH. De maximale waterhardheid in Haarlem ligt rond de 10 dH. Bij een waarde van 6 dH is het water vrij zacht. Bij 10 dH is er toch wel sprake van vrij hard water. In beide gevallen zal er kalk in het water zitten. De exacte waterhardheid verschilt per locatie. Zo kan het dat uw waterhardheid anders is dan die van een ander die elders in dezelfde gemeente woont. Als we kijken naar een waterhardheid van 6 dH, bevindt zich bij een normaal gebruik van 150 m³ water per jaar ongeveer 16 kilo aan kalk in uw water. Bij 10 dH heeft u bij een normaal waterverbruik jaarlijks 27 kilo aan kalk in het drinkwater. In onze ogen is dat nog een behoorlijke hoeveelheid. Hier helpen wij u graag bij en daarom bieden wij u de perfecte oplossing: de Amfa4000®.

Zo vermindert u kalkaanslag met de Amfa4000®

Op het moment dat u in Haarlem woont en u zich aan kalkaanslag stoort, kunt u door middel van de Amfa4000® uw waterhardheid verminderen. Dit antikalksysteem is een erg fijn product. Het is namelijk goedkoop in aanschaf en gaat erg lang mee. Ook kunt u het product makkelijk en snel zelf plaatsen. Het systeem werkt met magneten. Deze magneten verhinderen de verbinding van calcium- en magnesiumdeeltjes. Dit zorgt ervoor dat u profiteert van zachter water zonder kalk. Er zijn hieronder enkele voordelen benoemd:

  • Verminderde kalkaanslag
  • Langdurig profijt
  • Goed behoud van huishoudelijke apparaten

Hoe zit het met de waterhardheid in Haarlem?

De waterhardheid in Haarlem ligt tussen de 6 dH en 10 dH. De juiste waterhardheid is afhankelijk van waar uw woning staat. Bij een normaal waterverbruik bevindt zich gemiddeld tot veel kalk in het water. Deze hoeveelheid kalk kunt u ook zeker merken. Zo zullen uw huishoudelijke apparaten hierdoor minder lang meegaan en zal het water minder snel warm worden. Door ons Amfa4000® antikalksysteem kunt u de waterhardheid in uw woning flink verminderen. Wanneer u hiervoor kiest, zullen uw huishoudelijke apparaten, zoals de waterkoker en boiler, langer meegaan. Ook heeft u hierdoor minder onderhoudskosten. Met het gebruik van de Amfa4000® hoeft u zich niet meer druk te maken om kalkaanslag.

Hoe zit het met het water in Haarlem?

Het drinkwaterbedrijf dat verantwoordelijk is voor het drinkwater in Haarlem, is PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland. De waterhardheid in Haarlem is lang niet zo slecht dan op sommige andere plaatsen, maar het is altijd goed om de waterhardheid te verminderen. Het is dus zeker geen slechte keuze om de Amfa4000® aan te schaffen. De plaats waar het water het zachtste is binnen Nederland, is in Flevoland. Hier is de waterhardheid 2 dH. Voor de waterhardheid in Haarlem valt er dus wel degelijk wat te verbeteren.

Neemt u gerust contact op als u vragen heeft

Op het moment dat u vragen heeft over zowel de waterhardheid in Haarlem als over de Amfa4000®, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wanneer u contact met ons opneemt, zullen wij u graag verder helpen.

Nederlands