Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Groningen

De waterhardheid in Groningen ligt tussen de 6,20 dH en 12,50 dH. Alhoewel het water met die waardes niet extreem hard is, is er zeker ruimte voor verbetering. Zelfs met een waterhardheid van 6 dH bevindt er zich namelijk meer dan 100 gram kalk in één m³ water. Dit is nog behoorlijk veel en dus bieden wij u graag de oplossing. U kunt bij ons het Amfa4000® antikalksysteem bestellen. Met dit systeem profiteert u van zachter drinkwater en alle voordelen die daarbij komen kijken.

Minder kalkaanslag met de Amfa4000®

Woont u in Groningen en wilt u gebruik maken van zachter water? Dan kunt u voor ons Amfa4000® antikalksysteem kiezen. Dit systeem is het perfecte alternatief voor een waterontharder en kunt u gemakkelijk zelf plaatsen. Dit doet u binnen slechts 5 minuten en kunt u zowel voor als na uw watermeter doen. Dankzij de magneten zorgen calcium en magnesium samen geen kalk. Zo profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Geen kalkaanslag meer
  • Uw apparaten gaan langer mee
  • De energiekosten zullen lager zijn

Hoe hard is het water in Groningen?

De waterhardheid in Groningen is niet slecht, maar toch bevinden er zich op jaarbasis kilo’s kalk in uw drinkwater. Met de Amfa4000® helpen wij u om de hoeveelheid kalkaanslag aanzienlijk te verminderen. Met zachter water gaan uw huishoudelijke apparaten langer mee en duurt het bijvoorbeeld minder lang voordat de boiler warm is. Zo profiteert u niet alleen van de voordelen die bij zacht water komen kijken, maar scheelt een Amfa4000® u ook in de kosten. Omdat er minder snel sprake zal zijn van kalkaanslag, blijft uw woning ook netjes. U hoeft bijvoorbeeld niet bang te zijn voor kalk in uw gootsteen of rondom het doucheputje.

Over het water in Groningen

Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het drinkwater in de regio is Drinkwaterbedrijf Groningen. De waterhardheid in Groningen is voor Nederlandse begrippen niet erg zacht. In vergelijking met Zuid-Europa, waar de waterhardheid wel 50 dH kan bedragen,  presteert Groningen niet slecht. Desondanks is het geen slecht idee om voor ons antikalksysteem te kiezen. Zo kunt u namelijk pas echt van zacht water profiteren.

Neem bij vragen contact met ons op

Indien u vragen heeft over de waterhardheid in Groningen of over antikalksysteem Amfa4000®, dan raden we u aan om contact op te nemen. Wij vertellen u graag meer over de waterhardheid en over het antikalksysteem dat wij u aan kunnen bieden.

Nederlands