Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid GoesVraagt u zich af wat de waterhardheid in Goes is? Wij geven u hier graag een antwoord op!  De waterhardheid in Goes loopt uiteen van 6,38 dH tot 7,84 dH. Deze waardes zijn absoluut niet schokkend, maar dat betekent niet dat u geen last kunt hebben van kalkaanslag. Met een hardheid van 6,38 dH bevat iedere dm³ water namelijk nog steeds 113,56 gram kalk. Dat is een behoorlijke hoeveelheid, zeker gezien een gemiddeld huishouden ongeveer 150 dm³ aan water verbruikt op jaarbasis. Gelukkig kunt u bij ons de oplossing voor kalkaanslag bestellen, namelijk de Amfa4000®.

Zo werkt de Amfa4000®

De Amfa4000® is een antikalksysteem en een uitstekend alternatief voor de waterontharder. De Amfa4000® is klein van stuk en kun je gemakkelijk zelf plaatsen. Het systeem heeft bovendien geen onderhoud nodig. De Amfa4000® werkt met sterke magneten die voorkomen dat calcium- en magnesiumdeeltjes zich met elkaar binden. Zo ontstaat er dus geen kalk. De Amfa4000® brengt onderstaande voordelen met zich mee:

  • De energiekosten nemen af
  • Goedkoop in aanschaf
  • Aanzienlijk minder kalkaanslag

Wat is de waterhardheid in Goes?

De waterhardheid in Goes varieert dus van 6,38 dH tot 7,84 dH. Deze waardes zijn niet bijzonder hoog, maar toch stroomt er nog veel kalk door uw leidingen. Bij een gemiddeld jaarlijks waterverbruik van 150 m³, zal uw water meer dan 17 kilo kalk bevatten. Dit verklaart dus ook waarom u behoorlijk last kunt hebben van kalkaanslag en ook uw huishoudelijke apparaten veel stroom kunnen verbruiken. Met de Amfa4000® kunnen uw stroomkosten aanzienlijk lager uitvallen en zal u ook minder last hebben van kalk.

De waterhardheid in Goes in perspectief

Er zijn in Nederland diverse drinkwaterbedrijf en welk drinkwaterbedrijf u heeft is afhankelijk van uw regio. Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het water dat bij u in Goes uit de kraan komt, is Waterleidingmaatschappij Drenthe. De waterhardheid in Goes is niet slecht, ook voor Nederlandse begrippen niet. Toch is er ruimte voor verbetering. De plaats met het zachtste water in Nederland is Flevoland. Daar is de waterhardheid 2,0 dH. In Zuid-Europa kan de waterhardheid oplopen tot wel 50 dH.

Meer weten over de Amfa4000® of de waterhardheid in Goes?

Heeft u vragen over de Amfa4000® of over de waterhardheid in uw woonplaats? Neemt u dan contact met ons op, zodat we u kunnen infomeren. Wilt u zo snel mogelijk een Amfa4000®? Dan kunt u deze bij ons bestellen!

Nederlands