Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Dordrecht

De waterhardheid in Dordrecht ligt rond de 8,50. De hardheid van het water is hier dus niet bijzonder hard, maar we kunnen wel stellen dat er nog veel ruimte voor verbetering is. Met deze waterhardheid zit er namelijk in iedere m³ water 151,3 gram aan kalk. Dat is in onze ogen nog behoorlijk veel en u kunt dit ook merken aan bijvoorbeeld kalkaanslag in uw badkamer. Wij bieden u een oplossing, namelijk de Amfa4000®.

Minder kalkaanslag met de Amfa4000®

Indien u in Dordrecht woont en graag zachter water wilt, dan kunnen we u de perfecte oplossing aanbieden. De Amfa4000® zorgt dat u veel minder last zal hebben van kalk. Dit is een compact apparaatje dat u makkelijk zelf aan uw waterleiding kan bevestigen. Het apparaat heeft krachtige magneten die voorkomen dat calcium en magnesium met elkaar binden. Zo profiteert u van zachter water en dus ook van de onderstaande voordelen:

  • Minder kalkaanslag
  • Huishoudelijke apparaten gaan langer mee
  • U bent minder aan energiekosten kwijt

Hoe hard is het water in Dordrecht?

Is uw waterverbruik gemiddeld (ongeveer 150 m³) en is er sprake van een waterhardheid van 8,50 dH? Dan bevat uw water jaarlijks zo’n 22,70 kilo aan kalk. Met behulp van de Amfa4000® kan dit tot wel 85% verminderd worden. Dit verschil merkt u absoluut. Met zachter water heeft u minder snel last van kalkaanslag in bijvoorbeeld de badkamer. Uw boiler en waterkoker komen bovendien sneller op temperatuur wanneer uw leidingwater minder kalk bevat. Zo bespaart u geld op energiekosten en ziet uw woning er ook nog eens beter uit. Genoeg redenen dus om een Amfa4000® in huis te halen!

Informatie over het water in Dordrecht

Met een waarde van 8,50 dH kunt u wel stellen dat de waterhardheid in Dordrecht net iets hoger is dan gemiddeld. Desondanks is de waterhardheid wel een stuk lager dan in bijvoorbeeld sommige plaatsen in Zuid-Europa, waar de waterhardheid soms wel 50 dH kan zijn. Over uw gezondheid hoeft u zich in Dordrecht wellicht geen zorgen te maken, maar toch is het prettig als uw water zachter is. Met ons antikalksysteem kunt u hiervoor zorgen.

Neem contact op met uw vragen

Is er voor u nog iets onduidelijk met betrekking tot de waterhardheid in Dordrecht? Of heeft u vragen over het antikalksysteem dat we u aanbieden? In dat geval raden we u aan om contact op te nemen. Onze specialisten kunnen u dan meer duidelijkheid geven.

Nederlands