Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Den Haag

De waterhardheid in Den Haag ligt over het algemeen tussen de 5 dH en 10 dH. De waterhardheid is hier dus absoluut niet schokkend, maar er is wel degelijk ruimte voor verbetering. Er bevindt zich namelijk nog wel veel kalk in uw water. Wij kunnen u de perfecte oplossing aanbieden, namelijk de Amfa4000®. Met dit systeem kunt u de waterhardheid in Den Haag drastisch verminderen, zodat u kunt genieten van alle voordelen van zachter water.

Minder kalkaanslag met de Amfa4000®

Heeft u een huis in Den Haag en wordt het tijd dat u ook zachter water krijgt? Dan is de Amfa4000® een absolute aanrader. Dit antikalksysteem kunt u makkelijk zelf monteren. Dat doet u binnen slechts 5 minuten en kan zowel voor als na de watermeter. De Amfa4000® werkt met krachtige magneten. Deze voorkomen dat magnesium en calcium samen kalk veroorzaken. Met de Amfa4000® profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Geen last van kalkaanslag
  • Huishoudapparatuur gaat langer mee
  • U betaalt minder aan energiekosten

Hoe hard is het water in Den Haag?

U heeft hierboven al kunnen lezen dat de waterhardheid in Den Haag ergens tussen de 5 en 10 dH ligt. De exacte hardheid van het water is afhankelijk van de specifieke ligging van uw woning. Stel dat u een waterhardheid van 8 dH heeft en jaarlijks voor 150 m³ aan water gebruikt. In dat geval zit er op jaarbasis al meer dan 21 kilo kalk in uw water. Er is dus sprake van behoorlijk veel kalk, ondanks dat de waterhardheid in Den Haag niet veel hoger is dan in andere Nederlandse steden. Vandaar dat de Amfa4000® geen slechte keuze is. Met dit systeem heeft u veel minder last van kalkaanslag. U kunt de hoeveelheid kalk met tot wel 85% verminderen. Bovendien komen uw boiler en waterkoker eerder op temperatuur als u minder kalk in uw water heeft.

Over het water in Den Haag

Het drinkwater in Den Haag is de verantwoordelijkheid van het bedrijf Dunea. Het water in Den Haag heeft een hardheid die in Nederland normaal is. In vergelijking met sommige plekken in Zuid-Europa is de waterhardheid hier zelfs extreem laag. Dat wil echter niet zeggen dat er zich geen kalk in het water bevindt. Heeft u liever geen hard water meer in uw woning? Dan raden we u aan om een Amfa4000® te installeren.

Neemt u gerust contact op bij vragen

Indien u vragen heeft over de Amfa4000® of over de waterhardheid in Den Haag, dan raden wij u aan om snel contact met ons op te nemen. Wij kunnen u namelijk alles vertellen over de waterhardheid in uw regio.

Nederlands