Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Bredene

De waterhardheid in Bredene is gemiddeld 18 dH. Daarmee is er sprake van erg hard water. Iedere m³ water die u gebruikt, bevat 336,6 gram aan kalk. Het is dus logisch dat u behoorlijk veel last kunt hebben van kalkaanslag als u in Bredene woont. Daarnaast kan hard water ook veel andere nadelen met zich meebrengen. Gelukkig kunnen we u de oplossing voor hard water aanbieden. Bij ons kunt u namelijk de Amfa4000® bestellen. Dit antikalksysteem helpt u om het water zachter te maken.

Minder kalk met de Amfa4000®

Als u last heeft van de waterhardheid in Brede, dan kunt u ervoor kiezen om een Amfa4000® te bestellen. Dit systeem kunt u makkelijk zelf aan uw waterleiding bevestigen, zowel voor als na de watermeter. De Amfa4000® werkt met behulp van magneten. Deze verhinderen dat calcium en magnesium zich binden en zodoende kalk vormen. Met behulp van dit systeem bent u dus in staat om kalk te voorkomen. Dit brengt ook een hoop voordelen met zich mee. Enkele van deze voordelen leest u hieronder:

  • Minder kosten aan energie
  • Aanzienlijk minder kalkaanslag
  • Huishoudapparatuur gaat langer mee

Hoe is het gesteld met de waterhardheid in Bredene?

De waterhardheid in Bredene is behoorlijk hoog. Bij een normaal waterverbruik van 150 m³ stroomt er meer dan 50 kilo kalk door uw leidingen op jaarbasis. Dat is een behoorlijke hoeveelheid kalk! Hierdoor duurt het langer voordat uw boiler en waterkoker op temperatuur zijn en betaalt u dus meer aan stroomkosten. Bovendien kan kalkaanslag ervoor zorgen dat uw woning er minder fraai uitziet en ook minder hygiënisch wordt. Het is dus geen slecht idee om in een Amfa4000® te investeren.

In vergelijking met sommige plaatsen in Zuid-Europa, waar de waterhardheid wel 50 dH kan zijn, is het water in Bredene wellicht nog te doen. Toch is de waterhardheid in Bredene behoorlijk hoog en is het zeker aan te raden om hier verbetering in aan te brengen. Water met deze hardheid is niet slecht om te drinken, maar wel voor bijvoorbeeld huishoudelijke apparatuur. De levensduur van de apparaten neemt af en uw energiekosten nemen toe. U kunt dus veel geld besparen op de lange termijn door in een antikalksysteem te investeren.

Heeft u vragen over de waterhardheid in Bredene?

Indien u vragen heeft over het water in uw regio of over de Amfa4000®, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We vertellen u namelijk graag meer over hard water en over de oplossing die wij u hiervoor bieden.

Nederlands