Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Bilthoven

Bent u benieuwd naar welke waterhardheid u in Bilthoven kunt verwachten? De waterhardheid in Bilthoven is ongeveer 6,40 dH. De exacte waterhardheid is afhankelijk van de locatie van uw woning. Met 6,40 dH is er geen sprake van hard water, maar kalkaanslag kan wel degelijk een probleem vormen. In een m³ water met deze hardheid bevindt zich immers alsnog 113,92 gram kalk. Wilt u dat kalkaanslag in uw woning verleden tijd wordt? Dan kunnen we u de Amfa4000® aanbieden.

Kalkaanslag verminderen met de Amfa4000®

Heeft u een woning in Bilthoven en is het uw doel om de waterhardheid te verminderen? Dan is de Amfa4000® een uitstekend alternatief voor een waterontharder. U kunt dit compacte antikalksysteem gemakkelijk zelf plaatsen binnen een tijdsbestek van 5 minuten. De magneet in het systeem voorkomt dat calcium en magnesium zich binden. Zo ontstaat er dus veel minder kalk. Het systeem biedt u op deze wijze de volgende voordelen:

  • Er zal niet snel sprake zijn van kalkaanslag
  • Uw huishoudelijke apparaten gaan langer mee
  • De kosten voor stroom vallen lager uit

Hoe is het met de waterhardheid in Bilthoven gesteld?

De waterhardheid in Bilthoven is met 6,40 dH niet slecht. Overigens kan de exacte hardheid wel verschillen en is dit afhankelijk van de wijk waar uw woning staat. Met een hardheid van 6,40 dH en een normaal gebruik (150 m³) bevat uw water op jaarbasis alsnog meer dan 17 kilo kalk. Zou u een Amfa4000® installeren, dan kunt u het verschil ook echt merken. Kalkaanslag zal aanzienlijk minder zijn en uw boiler en waterkoker worden eerder warm. Dit scheelt u ook in de portemonnee, omdat de energiekosten lager uit zullen vallen. Gaat u zelf maar na wat dit op jaarbasis kan schelen. Bovendien kan ook de levensduur van huishoudelijke apparaten toenemen.

De waterhardheid in Bilthoven in perspectief

De waterhardheid in Bilthoven is zelfs voor Nederlandse begrippen niet slecht, maar desondanks is er ruimte voor verbetering. In Flevoland is de waterhardheid bijvoorbeeld slechts 2 dH. Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het drinkwater in Bilthoven is Vitens. Dat de hardheid in Nederlandse plaatsen verschilt heeft overigens te maken met de bron van het water. Grondwater bevat bijvoorbeeld meer kalk dan water dat uit de duinen afkomstig is.

Neem gerust contact op

Wilt u graag dat wij u meer vertellen over de waterhardheid in Bilthoven? Of wilt u meer weten over het antikalksysteem dat we u aanbieden? Neemt u dan contact op, zodat onze specialisten u alles kunnen vertellen.

Nederlands