Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid in Baarn

De waterhardheid in Baarn betreft ongeveer 6,5 dH op het grootste deel van de plekken. Dit maakt het water tamelijk hard, maar ook zeker niet slecht. Over het algemeen is dit prima, maar er is nog wel sprake van kalk in het water. De hoeveelheid kalk en daarmee de waterhardheid in Baarn is tevens afhankelijk van de exacte locatie. Met een waterhardheid van 6,5 dH zit er in 1000 liter van uw water nog steeds zo’n 115 gram kalk. Met de Amfa4000® kunt u dit verhelpen, en daar helpen we u graag mee.

Kalkaanslag verminderen met de Amfa4000®

Wanneer u woonachtig bent in Baarn en u de waterhardheid wilt verminderen, bieden we u hier de oplossing voor. De Amfa4000® helpt u hierbij. Dit antikalksysteem zorgt ervoor dat de hoeveelheid kalk in uw water verminderd wordt. Het antikalksysteem is een zeer goed alternatief voor een waterontharder. Het is zeer makkelijk te bevestigen; u klikt de magneet onder de kraan en dit kost u nog niet eens 5 minuten. De magneten zorgen ervoor dat magnesium- en calciumdeeltjes zich niet met elkaar vermengen. Op deze manier wordt het water vele malen zachter.

  • Beperking van de kalkaanslag
  • Duurzaamheid van huishoudelijke apparaten verhoogd
  • Fijner en lekkerder water

Wat is de waterhardheid in Baarn?

Uw huidige waterhardheid in Baarn is zeker niet slecht. Het water in Baarn is met een waterhardheid van 6,5 dH geenszins slecht voor zowel mens als dier, maar het kan altijd beter. Er zijn overigens nog studies die debatteren over de correlatie van waterhardheid en eczeem, dus het kan geen kwaad om er alvast voor te zorgen dat de waterhardheid in Baarn voor uw woning verlaagd wordt. Relatief gezien is uw water zelfs vrij goed, de waterhardheid in Zuid-Europa kan soms zelfs 50 dH zijn. Toch kan het altijd beter en met de Amfa4000® kunt u dit realiseren.

Invloed van waterhardheid op huishoudelijke apparaten

Kalkaanslag in huishoudelijke apparaten is een bekend fenomeen, dit zult u vast al eens meegemaakt hebben. De kalkaanslag wordt door een lagere waterhardheid aanzienlijk verminderd. Dit heeft onder andere invloed op uw boiler. Deze zal eerder op temperatuur zijn (net als de waterkoker) en zo bespaart u ook nog eens op de energiekosten. Daarnaast wordt bijvoorbeeld uw douche minder snel vies, zodat u minder hoeft schoonmaken. Mocht dit uw interesse hebben gewekt, kunt u contact met ons opnemen of de Amfa4000® in onze webshop bestellen.

Nederlands