Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid in Arnhem

De waterhardheid in Arnhem is circa 6 dH. Dit is zeker niet slecht, maar toch is er genoeg ruimte om dit te verbeteren. Met een waterhardheid van 6 dH bevindt zich namelijk toch nog een behoorlijke hoeveelheid kalk in uw water. Zo heeft u bij een normaal gebruik van 150 m³ water per jaar, ongeveer 16 kilo aan kalk. In onze ogen is dat behoorlijk veel. Door middel van de Amfa4000® willen wij u graag een oplossing bieden. Met dit systeem verhelpt u verkalking en maakt u het water zachter.

Minder kalkaanslag met de Amfa4000®

Wil u graag gebruik maken van zachter water en woont u in Arnhem? Dan kunt u voor ons Amfa4000® antikalksysteem kiezen. Het is de perfecte oplossing om kalk in het water tegen te gaan. Het systeem is erg makkelijk in gebruik. U kunt het zelf plaatsen en heeft dus geen monteur nodig. Ook zal het systeem lang meegaan. Lees hieronder enkele voordelen:

  • Geen monteur nodig
  • Bespaar overige kosten
  • Sneller warm water

Hoe hard is het water in Arnhem?

Zoals al eerder benoemd, is de waterhardheid in Arnhem zeker niet slecht. Echter zijn er op jaarbasis toch meerdere kilo’s aan kalk in uw drinkwater te vinden. Wanneer u kiest voor de Amfa4000® verhelpt u hard water. Dit is een groot voordeel, want hierdoor gaan uw huishoudelijke apparaten langer mee én zal het water sneller warm worden. Het scheelt ook een hoop overige kosten. U hoeft geen nieuwe huishoudelijke apparaten te kopen omdat ze kapot gaan door de kalkaanslag. Daarnaast hoeft u ook geen onderhoud te verrichten, heeft u geen monteur nodig en zijn de kosten voor het aanschaffen ook laag. Uw woning zal door de verminderde kalkaanslag erg netjes blijven. U hoeft zich immers niet druk te maken om kalkaanslag in de gootsteen of bij uw douche. 

Over het water in Arnhem

Voor het drinkwater in Nederland zijn verschillende bedrijven verantwoordelijk. Deze bedrijven zijn verdeeld over verschillende regio’s. Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het drinkwater in Arnhem is Vitens. Hoewel de waterhardheid in Arnhem lang niet zo slecht is, is het toch verstandig om gebruik te maken van een antikalksysteem. Hierdoor profiteert u van verschillende voordelen, zoals onder andere water dat sneller warm wordt.

Neem bij vragen contact met ons op

Het kan altijd voorkomen dat u nog wat vragen heeft. Mocht u nog vragen hebben over bijvoorbeeld ons Amfa4000® antikalksysteem, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zullen u meer vertellen en al uw vragen beantwoorden.

Nederlands