Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Alkmaar

De waterhardheid in Alkmaar heeft een minimale waarde van 6 dH. Deze waarde valt nog mee, maar het ligt ook zeker aan de locatie waar u woont in Alkmaar. De maximale waarde van waterhardheid in Alkmaar ligt namelijk op 10,36 dH. Dit wordt gezien als behoorlijk hard water en is voor Nederlandse begrippen dan ook vrij hoog. Hier is zeker verbetering nodig, aangezien er nog steeds jaarlijks flink wat kilo’s kalk in het drinkwater zit. Om deze reden bieden we u een oplossing. U kunt namelijk ons Amfa4000® antikalksysteem aanschaffen. 

Zo vermindert u kalkaanslag met de Amfa4000®

U vermindert kalkaanslag in uw huis enorm door te investeren in het Amfa4000® antikalksysteem. Het is een prettig systeem en ook gemakkelijk te bevestigen. Binnen een tijdsbestek van slechts 5 minuten kunt u dit systeem bevestigen en hier is ook geen hulp bij nodig. Door middel van de magneten in het systeem, wordt de verbinding tussen de calcium- en magnesiumdeeltjes verbroken. Hierdoor kan er geen kalk ontstaan. Hieronder leest u een aantal voordelen:

  • De levensduur van huishoudelijk apparatuur neemt toe
  • Energiekosten zijn lager
  • Geen onderhoud meer

Hoe zit het met de waterhardheid in Alkmaar?

Met een maximale waterhardheid van 10,36 dH zit er flink wat kalk in uw drinkwater. Het is dus zeker de moeite waard om ons Amfa4000® antikalksysteem aan te schaffen. Na het bevestigen van het systeem zult u gegarandeerd het verschil zien en merken. Zo wordt de temperatuur van het water van uw boiler sneller warm en hoeft u minder wasmiddel te kopen. Dit scheelt flink in de maandelijkse kosten. Veel mensen kiezen er ook voor om een antikalksysteem aan te schaffen om huidirritatie tegen te gaan. De kleding die u draagt wordt zachter en slijt minder snel, doordat het gewassen wordt met water dat minder kalk bevat. Nog een voordeel is dat uw badkamer er stukken beter uit zal zien.

Hoe zit het met het water in Alkmaar?

Het water in Alkmaar wordt verzorgd door PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland. We kunnen concluderen dat er in delen van Alkmaar best wat ruimte is voor verbetering. Als u kijkt naar de gemiddelde waterdichtheid in Nederland (8 dH), is de waarde in Alkmaar aan de hoge kant. Het is absoluut de moeite waard om te investeren in het antikalksysteem om de vermindering van kalkaanslag in uw huis voor elkaar te krijgen.

Neem contact op bij vragen

Heeft u nog vragen over het Amfa4000® antikalksysteem of over de waterhardheid in Alkmaar? Neem dan zeker contact met ons op. U wordt dan verder geholpen door onze specialisten.

Nederlands