Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
 • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterontharders – De perfecte oplossing tegen kalkaanslag!

Waterontharders zijn een oplossing tegen kalkaanslag. Maar waterontharders kennen ook veel nadelen:

 1. Waterontharders zijn relatief duur
 2. Ze vergen onderhoud
 3. Er zijn kosten aan onderhoud en zout dat toegevoegd moet worden
 4. En er is veel ruimte nodig voor de installatie.

Het alternatief

Onze krachtige antikalksysteem, de Amfa4000® is hét alternatief voor waterontharders; ideaal voor uw huishouden en kost een fractie van de prijs!

 • Binnen 5 minuten te installeren
 • Tot wel 85% minder kalkaanslag
 • Geschikt voor het hele huis
 • Geen service- en onderhoudskosten

U bestelt ons antikalk systeem voor slechts € 169,- en koopt u hem vandaag voor middernacht, dan heeft u het apparaat morgen al in huis!

De reden dat kalk zich kan ophopen en vastzetten is het feit dat er zonder een Amfa4000® hard algoniet, wat u kent als kalksteen, vormt in uw leidingen en apparaten. Het  Amfa4000® antikalk syteem haalt de mineralen calcium en magnesium niet uit het water maar verandert de kristalstructuur waardoor deze niet meer neerslaan. Lees snel verder voor alle voordelen en verdere informatie over onze antikalk systemen, of bekijk onze website.

Nooit meer dure waterontharders

Wij zijn echte specialisten op het gebied van waterbehandeling. De Amfa4000® is de trots van het vakmanschap van 24Man. Ons antikalk systeem brengt eindeloze pluspunten met zich mee. Andere antikalk systeems beschermen uw apparatuur niet op de manier hoe de Amfa4000® dat doet. Met ons antikalk systeem heeft u nooit meer kalkafzetting in uw warmwatertoestellen, waardoor u veel geld kunt besparen. Niet alleen bespaar u zo’n 500 euro per jaar, ook uw water wordt verbeterd. De smaak van uw leidingwater is beter en uw was is zachter dan ooit. De antikalk systeem kan geplaatst worden zonder aanpassing aan uw waterleiding. Ga niet langer op zoek naar dure waterontharders! De Amfa4000® van 24Man is uitermate geschikt voor ieder huishouden!

Over 24Man

24Man staat altijd voor u klaar, daarnaast …

  • Lost het mysterie van kalkaanslag op;
  • Denkt om uw gezondheid en veiligheid;
  • Zorgt voor een eenvoudige montage;
  • Is duidelijk over de prijs en doet niet moeilijk;
  • Denkt ook aan uw portemonnee;
  • En denkt ook aan het milieu.

Heeft u vragen over 24Man of over onze werkwijze? Twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bestel eenvoudig en snel bij 24Man

Kunt u niet wachten om het Amfa4000® antikalk systeem in huis te hebben? Wanneer u bij ons voor 23:59 uur besteld, heeft u het morgen al in huis. Daarnaast betaalt u bij 24Man geen verzendkosten. Bent u niet tevreden over het product? Bij aanschaf bieden wij u een 100 dagen niet goed = geld terug garantie aan. U kunt het product gratis retourneren. Bent u tevreden? Profiteer van de 10 jaar volledige fabrieksgarantie op het Amfa-systeem. Heeft u vragen? U kunt ons altijd mailen. 24Man staat 24/7 voor u klaar!

Nederlands