Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Wat kost een waterontharder?

“Wat kost een waterontharder?” is een vraag die we erg vaak krijgen. En over het antwoord kunnen het heel kort zijn: € 139,-. U betaalt eenmalig de aanschafkosten en that’s it. Geen onderhoudskosten, geen gedoe. Wat daarentegen nog veel belangrijker is, is je jaarlijkse besparing. Met een waterontharder bespaar je tot wel € 500,- per jaar! Dit betekent dan je binnen een half jaar je investering van € 139,- weer terug hebt verdiend. En je besparing stopt natuurlijk niet na 1 jaar, want onze waterontharder is een echte krachtpatser. Jaar in, jaar uit bespaar je € 500,- en dat loopt lekker op.

De voordelen van een waterontharder

  • Je bespaart tot wel € 500,- per jaar
  • Geen last meer van kalk
  • Frisser drinkwater in huis
  • Goed voor je huid
  • Apparaten gaan langer mee
  • Eenmalige investering, langdurig profijt

Bespaar tot wel € 500,-

Je bent er nu wel achter dat je met een waterontharder heel veel kunt besparen. Gemiddeld loopt de bespaarteller op tot wel € 500,-. Dat is een lekker weekend naar het buitenland, een weekje Center Parcs, 3 tot 5 festivals of heel veel rondjes in je favo bar. Je kunt deze besparing natuurlijk ook gebruiken om je eigen vermogen te laten groeien. Ziet het als een investering en je zult zien dat je het maximale uit je portemonnee en je elektrische apparaten haalt met een waterontharder.

Eerst uitproberen

Wie nog niet helemaal zeker is van deze investering bieden we de mogelijkheid om de Amfa4000® voor 100 dagen te proberen. Ben je dan niet tevreden, dan krijg je zonder gedoe je geld terug! Een garantie waar wij trots op zijn.

Koop de Amfa4000®

Ben je overtuigd over de voordelen van een waterontharder? Koop dit kekke apparaatje voor slechts € 139,- en begin morgen met besparen. Dat lees je goed, bestel je hem vandaag, dan heb je de Amfa4000® morgen al in huis! En vanaf het moment dat hij op je waterleiding zit, bespaar je geld.

Nederlands