Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waar plaatst u de AMFA?

Binnen 5 minuten geïnstalleerd

Het plaatsen van een antikalk systeem is erg eenvoudig. De AMFA4000®; hét alternatief voor een waterontharder wordt bij de watermeter geplaatst. De meeste watermeters bevinden zich in de meterkast. Omdat het antikalk systeem erg compact is, past hij vrijwel op elke watermeter.

Geschikt voor alle leidingsoorten

De AMFA4000® is geschikt voor alle leidingsoorten. Zo plaatst u het antikalk systeem gemakkelijk op leidingen van koper, metaal en tyleen.

Voordelen van een AMFA4000®

Heeft u last van kalkaanslag? Door een antikalk systeem te gebruiken maakt u een einde aan kalk in huis. Daarnaast bespaart u op uw energiekosten en gaan uw huishoudelijke apparaten langer mee.

    • Binnen 5 minuten geplaatst
    • Verminder kalkaanslag tot wel 85%
    • Voor alle type leidingen
    • Tot € 500,- per jaar besparen

Bestel de AMFA4000®; hét alternatief voor een waterontharder eenvoudig en snel via onze webshop. Het antikalk systeem is voordelig geprijsd en kost slechts € 169,-. Bestel de AMFA voor 23:59 uur en begin morgen al met het verwijderen van kalk in huis.

Bestel het antikalk systeem
 
 

Gezien op tv

De AMFA4000® is onmisbaar in elk huishouden. Benieuwd waarom? Julio Rosier legt in het programma Lifestyle Experience van RTL 4 uit hoe een antikalk systeem kalk bestrijdt.

nu bestellen

Wanneer zie ik resultaat?

Het duurt 3 tot 5 weken voordat de AMFA resultaat boekt, afhankelijk van hoe hard het water is en hoe oud de leidingen zijn. De magnetische werking lost de kalkaanslag op. Zodra de leidingen helemaal schoon zijn, is de waterkwaliteit optimaal.

Antikalk systeem en verhuizen

Gaat u verhuizen? U kunt de AMFA gemakkelijk meeverhuizen.

Bestel uw antikalk systeem online

Om morgen al gebruik te maken van de AMFA, bestelt u het antikalk systeem vandaag voor 23:59 uur. Klik hieronder om naar de webshop te gaan.

Nederlands