Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Ontkalker alternatieven

Hieronder ziet u alle mogelijkheden van Waterontharder.com met betrekking tot een alternatief voor een ontkalker. Wij hebben de beste oplossing tegen kalkaanslag: het Amfa4000® antikalk systeem. Door de uitgebalanceerde en effectiefste magneet ontstaat er geen hard algoniet, wat u kent als kalksteen, meer. Soms vormt er wat calciet, dit zijn veel zachtere en nauwelijks hechtende deeltjes. Dat maakt een enorm verschil voor het schoonmaken én de smaak van het water en hoe uw huid en haar aanvoelt na het douchen.

Kijk gerust rond naar alle mogelijkheden van dit antikalk systeem. Heeft u daarbij nog een vraag? Dan kunt u ons te allen tijde een e-mailbericht sturen naar amfa@antikalk.com.

De voordelen van het alternatief voor een ontkalker; de AMFA4000® van 24Man

Er zijn vele voordelen die de Amfa4000® met zich meebrengt. Allereerst beschermt de Amfa4000® uw apparatuur. Wat dacht u bijvoorbeeld van geen verstopte gaatjes meer in de rotor van de vaatwasser? Dat behoort na de aanschaf van de AMFA tot het verleden. Ten tweede verbeterd de Amfa4000® de smaak van uw leidingwater. Daarnaast voelt het ook zachter in uw mond zonder bijsmaak. Tot slot brengt de Amfa4000® de volgende voordelen met zich mee:
 Het is onderhoudsvrij;
 Besparing van €250 tot €500 per huishouden per jaar mogelijk;
 Het is milieuvriendelijk;
 Het heeft geen filters en/of chemische toevoegingen.

Waarom de Amfa4000®: hét alternatief voor een ontkalker?

24Man…

 24Man lost het mysterie van kalkaanslag op;
 24Man staat voor degelijkheid;
 24Man zorgt voor een eenvoudige montage;
 24Man is duidelijk over de prijs en doet niet moeilijk;
 24Man denkt ook aan uw portemonnee;
 24Man denkt aan het milieu;
 24Man denkt om uw gezondheid;
 24Man denkt om uw veiligheid.
 De Amfa4000® is makkelijk te monteren zonder breekwerk en makkelijk verplaatsbaar. Toestemming van de verhuurder is hierbij niet nodig.

Bestel het alternatief voor een ontkalker nu!

Dus wilt u graag een goed alternatief voor een ontkalker? Dan heeft u nu wel gemerkt dat de Amfa4000® een waanzinnig goed idee is. Bestel het voor 23:59 uur, want dan heeft u het morgen al in huis. Wij verzenden het product altijd gratis. Heeft u vragen? Dan kunt u ons 24/7 een email sturen naar amfa@antikalk.com.

Nederlands