Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Ontkalken van leidingwater

Bent u op zoek naar een apparaat dat het ontkalken van leidingwater zo goed en goedkoop mogelijk voor u oplost? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij lossen uw kalkproblemen op met onze unieke Amfa-systeem. Kalkaanslag voorkomt u door voor structuurverandering van de mineralen te zorgen, zonder hierbij essentiële bestanddelen uit het water te halen. Door de Amfa-waterbehandeling wordt de kristalstructuur gewijzigd en breken die eigenschappen af. Ons systeem is wetenschappelijk getest en geheel milieuvriendelijk.

Het ontstaan van kalkaanslag

Hard water is de veroorzaker van kalkaanslag. Kalk ontstaat door mineralen als magnesium en kalk. Des te hoger de hardheid van het water is, hoe meer kalkaanslag ontstaat. Voor ons lichaam is dit niet schadelijk, voor ons watersysteem wel. Kalkaanslag kan ervoor zorgen dat uw energiekosten tot wel 30% oplopen. Wees hoge kosten voor en laat op tijd uw waterleiding ontkalken.

Voordelen Amfa4000®:

  • Voorkomt kalkafzetting;
  • Breekt geleidelijk bestaand kalk af;
  • Milieuvriendelijk;
  • Onderhoudsvrij;
  • Besparing van ca. €1000 per huishouden per jaar;
  • 10 jaar volledige fabrieksgarantie.

100.000 tevreden klanten gingen u voor

Het oplossen van uw kalkaanslag kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Al meer dan 100.000 tevreden klanten gingen u voor. Wij zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt genieten van uw leidingwater. Zelf het glaasje water zal voortaan weer anders smaken nadat de leidingen ontkalkt zijn. Ons systeem kunt u gemakkelijk online bestellen. Profiteer van onze aanbieding en betaal slechts €169. Verzending en retour zijn gratis en u heeft maar liefst 100 dagen omruil garantie. Heeft u een vraag over een product? Neem contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Nederlands