Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Bent u op zoek naar een kalk magneet tegen uw kalkaanslag?

Bent u op zoek naar het perfecte alternatief voor een waterontharder tegen uw kalkaanslag? Dan bent u bij waterontharder.com aan het goede adres. Wij bieden u de beste oplossing tegen kalkaanslag: het Amfa4000® antikalk systeem van waterontharder.com. Wij zijn echte specialisten op het gebied van waterbehandeling. De Amfa4000® is de trots van het vakmanschap van waterontharder.com.
Lees snel alle voordelen en mogelijkheden op onze website.

De werking van de kalk magneet

De reden dat kalk zich ophoopt en vastzet is het feit dat de verantwoordelijke mineralen Calcium en Magnesium zich met carbonaat ionen verbinden. Hierdoor ontstaan er kalkkristallen. De Amfa4000® zorgt ervoor dat dit proces wordt voorkomen. Bent u benieuwd hoe ons antikalksysteem dat doet? Met de Amfa4000® wordt een frequentie geproduceerd die ervoor zorgt dat er een disharmonie in de interne frequentie van de watermolecule ontstaat. Hierdoor komen er microdeeltjes van de H20-moleculen vrij. Deze vrijgekomen microdeeltjes zorgen ervoor dat de kalk verbindt. Hierdoor ontstaan kalkkristallen. Gevolg is dat het kalk niet meer in het water is opgelost en zich niet meer afzet op leidingen en verwarmingselementen.

Amfa4000 installatie, waterontharder, antikalksysteem om de waterleiding

Waarom kiest u voor waterontharder.com?

Wij zorgen ervoor dat u maar liefst 500 euro aan kosten bespaard. Doordat kalkafzetting voorkomen wordt, verbruiken uw warmwaterapparaten minder energie. Hij is gemakkelijk te monteren zonder dat u uw leidingen hoeft aan te passen. Ideaal voor als u van plan bent om te gaan verhuizen of wanneer u een woning huurt. Daarnaast denken wij aan uw gezondheid en aan uw portemonnee. Wij zijn duidelijk over de prijs, u betaalt wat er op de site staat zonder bijkomende kosten. Onze antikalk systeem gaat levenslangs mee.

Bestel de Amfa4000®!

Kunt u niet wachten tot u ons antikalk systeem in huis heeft? Bestel dan snel de Amfa4000®. Wanneer u deze voor 23.59 uur bestelt, heeft u het morgen al in huis! Daarnaast krijgt u de verzendkosten van ons cadeau. Wij bieden u een 10-jarige Amfa-systeem garantie. Bent u niet tevreden over de Amfa4000® antikalk systeem? Profiteer van de 100 dagen niet goed geld terug garantie. U kunt het product vervolgens gratis retourneren. Heeft u vragen over ons, over de Amfa4000® of over onze werkwijze? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Dit kan elk moment van de dag via de mail, of op werkdagen telefonisch tussen 12.00 en 17.00 uur. Wij staan altijd voor u klaar met passend advies. waterontharder.com biedt u een oplossing tegen kalkaanslag.

Nederlands