Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

De AMFA4000; hét alternatief voor een waterontharder

Wilt u ook af van kalkaanslag? Maak kennis met de Amfa4000®; hét alternatief voor een waterontharder. Dit antikalk systeem maakt gebruik van een moderne en duurzame gadolinium ceramiek techniek, waardoor een sterk veld in een compacte behuizing is gerealiseerd. Dankzij ons krachtige toestel wordt kalkaanslag verwijderd en voorkomen. Bovendien is de Amfa4000® gemakkelijk te monteren in kleine ruimtes.

Wat zijn de voordelen van kalkaanslag verminderen door middel van een kalk magneet?

Wit uitgeslagen douchekoppen, kalkaanslag in uw wasmachine, vaatwasser of andere warmte toestellen zoals een cv-ketel, geiser of boiler zijn geen probleem meer dankzij onze Amfa4000®. Door het zachter wordende water zijn ook verstopte kranen en zeefjes verleden tijd. Smaakt het water momenteel minder lekker of ruikt het anders? Na de Amfa4000® zult u merken dat het water weer optimaal smaakt.

Geef kalk geen kans

Door het verwarmen van water ontstaat kalk. Het zet zich vaak af zonder dat het direct zichtbaar is. De druk van het water daalt en uw energierekening stijgt doordat het opwarmer van het water langer duurt vanwege de kalkaanslag. Onze tip? Gebruik onze kalk magneet! Met de Amfa4000® is het vervangen van dure filters niet nodig e bespaart u flink wat geld per jaar. Bestel vandaag voor 23:59 en ontvang uw kalk magneet de volgende werkdag al in huis. De verzendkosten zijn helemaal gratis. Wij streven naar 100% tevredenheid van onze klanten en bieden daarom 10 jaar volledige fabrieksgarantie op het Amfa-systeem. Indien u niet tevreden bent, stuurt u uw aankoop kosteloos retour. Heeft u een vraag over de Amfa4000®? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Nederlands